Alliera 3.4 har släppts

Nyhetsbild
För mer information
Johanna Maijgren
,
Digital marknadsförare
på Amido
0735350044
johanna.maijgren@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

För oss är det viktigt att vår plattform ständigt förbättras för att göra hanteringen ännu enklare för våra kunder än vad den redan är idag.

Den nya uppdateringen finns för de flesta integrationer och här är några förbättringar som har skett:

Vi har förbättrat funktionen registrering av nya kort.
När du ska lägga till en tagg har vi utökat funktionen och gett det ett modernare utseende. Nu kan du också välja kortnummerformat i de fall Alliera inte kan avgöra det automatiskt.

Pinkod
Som standard tillåter inte Alliera pinkoder kortare än 4 tecken. Men du kan nu ändra minimilängden med en inställning. Självklart kan du fortfarande välja ingen pinkod om du skulle önska det.

Antal rader i sökresultatet
Innan var standard 20 radar i sökresultatet, detta är nu ändrat till 50 rader. Vilket ger dig en bättre överblick som kund när du har flera användare eller passageingångar. Detta kan regleras med en inställning.

Detta är några av de förbättringarna som har skett i Alliera 3.4. Skulle du ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår supportavdelning.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter