amido-i-final-techawards-sweden-smartpassage

Amido i final för priset “Årets mest värdefulla användning av tech”

Amido har gått till final i kategorin “Årets mest värdefulla användning av tech”, som delas ut av Tech Awards Sweden. Bakom utmärkelsen står TechSverige (fd IT- och Telekomföretagen) och techmedia-huset IDG.

Priset delas ut till
Föregångare och förebilder, som använder teknik och innovation för att skapa förändring. Genom sina insatser löser de problem och gör stor skillnad för branschen de verkar i och för samhället.

Årets mest värdefulla användning av tech delas ut till främsta initiativ/projekt eller företag/organisation inom olika branscher, som genom användningen av teknik och innovation på ett föredömligt sätt bidrar till att lösa ett behov eller problem som har stor inverkan på en marknad, sektor eller samhället i stort.

Priset kan belöna
En innovation och/eller användning av tech som har lett till extraordinära resultat och varit en föregångare för förändring. Juryns bedömning utgår från det specifika resultatet utifrån användningen av tech, graden av unikitet och innovation i användningen av tech samt potentialen för bredare tillämpning och möjligheterna till skalbarhet.

Galan äger rum den 22 mars på Sergel Hub, med prisutdelning i 6 kategorier.

Tech Awards Sweden är en branschtävling och ett event som ska belöna, hylla och sprida kännedom om goda initiativ och arbete som visar på nyttan och möjligheterna med tech. Bakom satsningen står bransch- och arbetsgivarorganisationen TechSverige tillsammans med IDG. Läs mer om Tech Awards här.
Läs mer om finalisterna här.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
Pressreleaser
Johnny Berlic

Kallelse Årsstämma

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma måndagen den 5 maj kl.14:00 i Bolagets lokaler på Första Långgatan 22, i Göteborg.

Läs mer»