Amido lanserar passagedokumentationssystem för fastigheter

Amido lanserar en öppen beta av ett nytt system där fastighetsägare, installatörer och andra på ett enkelt sätt kan dokumentera passersystem i fastigheter.

Amido planerar släppa flera tjänster kopplade till fastigheter som är fria att använda. Pick N Place är den första tjänsten som nu släpps i en öppen beta där alla kan använda den.

Systemet låter dig skapa fastigheter, ladda upp ritningar och placera ut vart utrustning som läsare, porttelefoner, centralenheter, routrar och annat finns på ett enkelt sätt och sedan generera anläggningsdokumentation för detta.

Användaren kan fritt skapa egna enheter att sätta ut för att få en komplett hantering och flera personer kan samarbeta i processen.

På ett enkelt sätt kan icke experter skapa dokumentation för gamla och nya system. Att dokumentationen nu blir digital öppnar för att koppla detta till standarder och system så att en installatör online kan se vad den utrustningen hen ska till finns, information om den och enkelt kunna uppdatera efter utfört arbete.

– Vi vill göra det enkelt våra kunder och andra som arbetar med fastigheter. De ska inte behöva fundera på vilka standarder som behövs i bakgrunden för att information de lägger till på ett enkelt sätt ska kunna delas mellan olika system och leverantörer, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

Ju mer vi alla hjälps åt att bygga ekosystemen kring fastigheter desto fler kan då bygga nya typer av tjänster som skapar nytta för alla. Det finns flera bra initiativ redan och vi vill vara med och dra vårt strå till stacken genom att förenkla hur dokumentation kan skapas och delas.

Pick N Place kan användas helt oberoende av vår tjänst Alliera och är ett led i vår strategi att få ut fler tjänster som skapar värde för kunderna. Användningen är gratis och licensfri och vi hoppas att användarna av denna beta version delar med sig av förbättringsförslag, avslutar Johnny Berlic.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela

iLOQ integrerat med Alliera

iLOQ integrerat med Alliera Det batterifria passersystemet iLOQ har nu en första integration med det överordnade systemet Alliera. – Vi har haft en efterfrågan på

Läs mer»

Amido bokslutskommuniké 2019

Amido bokslutskommuniké 2019 Några rekord som vi slog 2019 – Omsättningsrekord på 18,5 MSEK med en årstillväxt på 34% – 683 089 digitala nycklar med

Läs mer»

Se Amido live idag

Se Amido live idag Idag håller Aktiespararna Småbolagsdagen 2019 i Stockholm och Amido presenterar vad vi gör och planen framåt. Besök eventet eller se presentationen

Läs mer»