Amido levererar till kommunalt bostadsbolag

Amido har fått den första beställningen från ett kommunalt fastighetsbolag genom SKL-avtalet. I första skedet implementeras Alliera för hyresgäster i det kommunala fastighetsbolaget med ambitionen att det sedan ska utökas till övriga delar i kommunen.
Den initiala ordern beräknas uppgå till ca 100.000 kronor per år i abonnemangsintäkter. Uppskattningen utgår från Amidos bedömning att det antal digitala nycklar som kunden har i sina system kraftigt kommer reduceras när dubbletter och gamla taggar och kort rensas bort i samband med driftsättningen. Beställningen gör att ännu en kommun kommer in i den strategiskt viktiga skaran som är förberedda för att ta del av SOS Alarms tjänst Smart passage. För en kommun eller kommunalt bolag som vill börja använda Alliera så har detta också visat hur SKL-avtalet kan förenkla inköpsproceduren.
För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Pressreleaser
Johnny Berlic

Region Östergötland ansluter till Smart passage

Region Östergötland meddelar idag att de börjar använda Smart passage, som underlättar för ambulanspersonal att snabbt komma in i fastigheter. Tillsammans med Räddningstjänsten Östergötland som redan använder Smart passage blir nu tjänsten heltäckande i Östergötland.

Läs mer»
Nyheter
Johanna Maijgren

Logotyp tävling

Hjälp oss att välja logotyp Äntligen är det dags, våra två produkter Alliera och DAX ska få sina egna logotyper. Update: tävlingen är avslutad Vi

Läs mer»
Nyheter
Johanna Maijgren

Alliera 3.4 har släppts

Alliera 3.4 har släppts För oss är det viktigt att vår plattform ständigt förbättras för att göra hanteringen ännu enklare för våra kunder än vad

Läs mer»