Amido och Multisoft tecknar avsiktsförklaring

Amido och Multisoft har tecknat en avsiktsförklaring där Multisofts tjänst för bokning av idrottshallar ska använda den tekniska plattformen DAX för att föreningar och andra enkelt ska få tillgång till hallarna.

Avtalet innebär att Multisoft kommer integrera sin tjänst till DAX nätverket vilket kommer möjliggöra att Multisofts bokningssystem kommer fungera med alla de hallar som har något av de många passersystem som Amido integrerat.

Avtalet fastställer även premisserna för att efter en lyckad integration gå över till ett samarbetsavtal för DAX och ett återförsäljaravtal av Amidos tjänst Alliera.

– Multisoft har behov av att kommunicera med passersystem på ett enkelt sätt och det får de genom DAX. Samtidigt har Multisoft vunnit ett ramavtal med SKL för att leverera bokningssystem till kommuner så där ser vi en styrka i att de även kan erbjuda Alliera, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

– Genom att integrera med Amido kan vi fokusera på det som vi är bäst på – nämligen att utveckla, tillgängliggöra och automatisera de administrativa processerna kring bokningar, betalningar, bidrag och redovisning, säger Emil Gyllenring, VD på Multisoft AB (publ).

– Strategisk är detta ett viktigt steg i etableringen av vår tekniska plattform DAX, att andra organisationer, som Multisoft, vill integrera till DAX för att därigenom få tillgång till att styra alla de passersystem som vi integrerat. Desto fler tillverkare som lägger till tjänster desto bättre blir detta för våra gemensamma kunder, avslutar Johnny Berlic.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se

För ytterligare information Multisoft
Emil Gyllenring, VD
emil.gyllenring@multisoft.se
www.multisoft.se

Om Multisoft
Vi skapar tid för människor genom att automatisera deras administrativa processer. Multisoft har över 80 anställda och har tre år i rad blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Multisoft är även en DI Mästar Gasell vilket man kan bli om man vunnit minst tre Gaselll-utmärkelser.

Dela
Pressreleaser
Johanna Maijgren

Dinbox integrerad med Alliera

Amido har integrerat Dinbox Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox.

Läs mer»