amido-vinner-pris

Amido vinner pris för Årets mest värdefulla användning av tech – Best use of tech award.

Amido står som vinnare och vinner pris för “Årets mest värdefulla användning av tech”, som delas ut av Tech Awards Sweden.

Priset delas ut till främsta initiativ/projekt eller företag/organisation inom olika branscher, som genom användningen av teknik och innovation på ett föredömligt sätt bidrar till att lösa ett behov eller problem som har stor inverkan på en marknad, sektor eller samhället i stort. Amido mottog priset på Tech Awards Sweden på Sergel Hub i Stockholm, den 22 mars.

Vi är stolta över att få motta detta pris, vi hade inte klarat det utan våra samarbetspartners SOS Alarm och Swedlock. Tillsammans kan vi skapa något stort och värdefullt för människor. Johnny Berlic, VD Amido AB

Med motiveringen: 
När tech är som bäst är värdet ovärderligt! Med sin smarta, sömlösa teknik visar vinnaren av Årets mest värdefulla användning av tech, hur en digital lösning kan göra verklig skillnad när den behövs som mest. Företaget har framgångsrikt effektiviserat en viktig samhälls­funktion och löser en komplex utmaning på ett elegant och enkelt sätt – som spar värdefulla minuter, förenklar arbete och ytterst räddar liv.

I tider av osäkerhet kan det kännas tryggt att låsa om sig. Men det finns några som vi alltid vill kunna släppa in. Ibland är det riktigt bråttom. När larmet går och varje sekund räknas ersätter vinnaren brandyxan med digitala nycklar så att räddnings­personal kan ta sig in snabbt och undsätta.

Juryns bedömning utgår från:

  • Det specifika resultatet utifrån användningen av tech.
  • Graden av unicitet och innovation i användningen av tech.
  • Potentialen för bredare tillämpning och möjligheterna till skalbarhet.

I juryn återfinns tekniksverige med en rad prominenta personer bl.a. Åsa Zetterberg, Ordförande Förbundsdirektör, TechSverige. Magdalena Aspengren, Hållbarhets- och kvalitetschef, Telenor Sverige, Ordförande i TechSveriges Hållbarhetsråd. Joakim Djurberg, Journalist, Computer Sweden / IDG. Anna Eriksson, Generaldirektör, DIGG – Myndigheten för digital förvaltning. Ulrika Lindstrand,
Förbundsordförande, Sveriges Ingenjörer. Haval Van Drumpt, VD, Tre Sverige, m.fl.

Stort tack till juryn, arrangörerna, IDG, och TechSverige för initiativet till TechAwards, och grattis till övriga vinnare i de andra kategorierna.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
PR-bilder-amido-23
Pressreleaser
Johanna Maijgren

Amido tecknar återförsäljaravtal.

Amido tecknar ytterligare ett återförsäljaravtal som innebär att samarbetspartnern får vidareförsälja Amidos tjänster till slutkund. Den nya samarbetspartnern tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och

Läs mer»