Axemas VAKA integrerat med Alliera

Passersystemet Axema VAKA har nu integrerats med den överordnade tjänsten Alliera från Amido. Alliera används av vart femte större fastighetsbolag vilka nu sömlöst kan integrera Axema VAKA i sina fastighetsbestånd.
– Det är enkelt att projektera, installera och använda Axema VAKA så för oss blev det naturligt att integrera med Amido för att göra det enkelt för kunder som har flera olika passersystem, säger Philip Wachtmeister, vd på Axema AB.
Integrationen innebär att Axema VAKA systemet enkelt kan styras via Alliera tillsammans med över dussinet andra passersystemsfabrikat. Detta ger kunden ett enhetligt administrationsgränssnitt och hög flexibilitet på vilka passersystemslösningar passar bäst i de olika fastigheterna.

– Integrationen av Axema ligger i linje med vår ambition att kunder ska ha frihet att välja. Med sitt system har Axema tagit fram smarta tekniska innovationer som jag tror kommer gynna våra kunder, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB.
För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Philip Wachtmeister, vd AxemaAccess Control AB.
T: 0708-558892
E: philip.wachtmeister@axema.se
Dela
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pressreleaser
Johnny Berlic

Göteborg Energi

Alliera levereras till Göteborg Energi av Avarn som en del i ett större projekt där befintligt system migreras till ett Unison-system.

Läs mer»