Byta Passersystem? Det här skall du tänka på!

Dags att byta passersystem? Vi förstår att det är en stor djungel där ute för fastighetsägare. Det finns flera faktorer som är bra att tänka på innan man startar igång projektet att byta.

För att underlätta har vi tagit fram några faktorer som är bra att tänka på innan man börjar ta in offerter.

Enkelhet

Det ska vara enkelt och smidigt att lägga till ny behörighet när du får en ny boende. Något som troligen har hänt alla någon gång är att man har tappat bort sin nyckel till hemmet. Du behöver en lösning där du enkelt kan spärra nyckeln. Vår rekommendation är att du har en plattform eller webbgränssnitt som du även kan komma åt hemifrån.

Något som man kan missa i val av passersystem är att se över hur systemet fungerar. Det ska vara så enkelt att du inte behöver ha en stor manual för nyanställda.

Säkerhet

Lösningen ska självklart vara säker!

Speciellt med tanke på GDPR. Dina boende ska känna sig trygga med sina personuppgifter, och ska när som helst kunna få ett underlag hur du har hanterar dom.

Plattformen/ appen/ webbgränssnittet ska vara säkert att ingen obehörig kan få tillgång till uppgifter.

Funktioner

Varje fastighetsägare har olika behov beroende på antal hyresgäster, hur många fastigheter man har och om det finns elektronisk tvättbokning med mera.

Tips är att göra en lista över de funktioner du tycker är viktigast. Några kan exempel vara support hjälp och enkel plattform. Skalbarhet, kommer du att förvärva eller sälja fastigheter vilket kommer påverka val av passersystems leverantör.

Budget

Hur mycket får projektet kosta? Fundera över vilka funktioner och lösningar som är viktigast för dig och be om offerter för att få en uppskattning vad arbetet kommer kosta och driftkostnader enligt de kraven du har.

Tips. Du kan kombinera ett flertal olika leverantörer men administrera allt i vår plattform Alliera. Vid användandet av vår plattform vinner du tid, då du inte behöver utbilda personal i flera system. Du kan enklare byta leverantör då du fortsätter i samma plattform för behörigheter.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om vår produkt.

Dela

Alliera 2020.2

Alliera 2020.2 är här Kort senast använt, blev en populär funktion när den släpptes och sen dess har det efterfrågats att få ut listor. Fixat.

Läs mer»