Amido har integrerat Dinbox

Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox. Integrationen blir nu tillgänglig för alla som en del i det ordinarie utbudet.

Amido levererar en mjukvarutjänst som låter kunder jobba i ett och samma gränssnitt till många olika passersystemsfabrikat. Integrationen stödjer utöver Dinbox passersystem även deras informationstavlor, porttelefon och fastighetsboxar. Alla olika delar kan användas tillsammans eller var för sig samt kombineras med andra passersystem.

– Vi vill göra det enkelt för våra användare och att de ska ha valfrihet. Integrationen med Dinbox ökar utbudet för vad kunden kan välja och kombinera mellan när det ska göras nyinstallationer eller uppgraderingar, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB (publ).

– Vi ser scenarier där kunder har ett skalskydd sedan tidigare men i tvättstugan har de valt ett annat fabrikat för att det påverkade valet av tvättmaskin, nu kan man exempelvis komplettera detta med informationstavlor eller fastighetsboxar från Dinbox – för användaren är det fortfarande lika enkelt, säger Johnny Berlic.

– Vi har en hög efterfrågan på våra uppkopplade produkter från fastighetsägare, men för vissa har det varit en utmaning att man inte vill administrera i två system. Med den här integrationen öppnar vi upp för dem att kunna välja fritt bland de hårdvaror de föredrar, säger Sebastian Oderstedt, vd på Dinbox AB.

Om Dinbox
Sedan 2009 är Dinbox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Amido är Frihet, Enkelhet och Säkerhet
Vår vision är administrationsfria och öppna passersystem där du får full frihet att välja det som är bäst för varje dörr. Detta gör vi genom vår plattform Alliera som förenar många olika passersystem så de enkelt kan skötas online genom ett gränssnitt – många fabrikat, ett system. Alliera används av fastighets- och bostadsbolag, kommuner, lärosäten och landsting samt i industrin.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se

Sebastian Oderstedt, vd
T: 073 848 70 50
E: sebastian.oderstedt@dinbox.se
W: www.dinbox.se

Dela