Hjälp oss att välja logotyp

Äntligen är det dags, våra två produkter Alliera och DAX ska få sina egna logotyper.

Update: tävlingen är avslutad

Vi har valt ut finalister från vår designtävling på 99designs gällande våra nya logotyper och skapat en omröstning (poll). Vi skulle gärna vilja ha din feedback och därför anordnar vi en tävling. De 6 personer som vi anser har gett oss den bästa feedbacken kommer att få en biobiljett. Skriv därför mejladress i någon av kommentarsfälten i respektive poll. (Mer om tävlingsreglerna står längre ner)

Kort information om våra produkter

Alliera
Alliera är en webbplattform där man som fastighetsägare kan administrera sin digitala nycklar (taggar). En kund kan mixa flera fabrikat från passagesystem, tvättbokning och digitala postboxar i Alliera.
Kund kan i Alliera exempelvis lägga till en ny tagg, spärra en tagg, se vem som bokade ett visst tvättpass, dra ut loggar med mera.

DAX – Tillskottet i Amido familjen
DAX står för Distributed Access eXchange. Vår produkt låter passagesystemägaren dela rättigheten att ge andra aktörer behörighet att komma in i fastigheten. Detta betyder att oberoende vilket passagesystem som är installerat och oberoende vem personen är kan passagesystemsägaren ge rättighet till en tredje part att få access till ett objekt. En tredje aktör kan vara räddningstjänsten.

Tillsammans med SOS alarm har vi utvecklat en tjänst som heter Smart passage, där använder vi oss av vår teknologi DAX. Detta ger räddningstjänsten behörighet att komma in i en fastighet vid en utryckning. För att komma in i fastigheten använder räddningstjänsten en digital nyckel (tagg), denna tagg får behörighet till rätt fastighet vid en utryckning.

Andra exempel man kan använda DAX till:

Tävlingsregler

En jury på Amido kommer välja sammanlagt sex vinnare som har gett den bästa feedbacken. Tre vinnare från Alliera logotypen och tre vinnare från DAX logotypen.
Vinnarna kommer få en var sin biobiljett.

Tävlingen gäller till och med den 29 juli 2019 och vinnarna kommer presenteras på hemsidan, önskar man att vara anonym och inte stå med på sidan meddela oss. Vinnarna kommer få sin biobiljett utskickad till sig senast den 2 augusti 2019.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna

Alliera:
Jörgen A
Håkan N
Mathias G

 

DAX:
Amir M
Tomas G
Petra P L

Våra nya logotyper

Dela
Artiklar
Johanna Maijgren

Access till ökad digitalisering

Access till ökad digitalisering Att vara med på resan mot en digitaliserad värld innebär att affärsmodeller förändras och nya möjligheter öppnas. Processer måste effektiviseras och

Läs mer»