Unibail-Rodamco-Westfield

Amido tecknar avtal med Rodamco Sverige AB

Amido och Rodamco Sverige AB tecknar avtal för leverans.

Unibail-Rodamco-Westfield, som är ägare av fler köpcentra har ingått avtal med Amido AB. Rodamco har sökt efter en access hanterings lösning inför framtiden, en tjänst som både skall vara enkel och säker, för anställda och entreprenörer som arbetar i företagets olika köpcentra.

 

Om Rodamco Sverige AB

Rodamco Sveriges affärsidé är att äga, utveckla och driva köpcentrumanläggningar i kommersiellt attraktiva lägen på den Nordiska marknaden. Rodamco Sverige ägs av Rodamco Europe som är Europas ledande börsnoterade fastighetsbolag inom detaljhandelssektorn. Rodamco Europe har huvudkontor i Rotterdam och äger fastigheter i elva europeiska länder till ett sammanlagt marknadsvärde på EURO 6,5 miljarder varav mer än 80 procent utgörs av detaljhandelsfastigheter. Rodamco Europe är noterat på börserna i Amsterdam, Frankfurt, Paris och Bryssel och ingår sedan den 4 mars 2003 i Amsterdam Midkap Index.

För mer information:

Johnny Berlic, VD Amido AB 

Dela

Senaste inläggen

pr-amido-forsaljningschef
Pressreleaser
Johnny Berlic

Amido förstärker med säljchef

Amido har rekryterat Christian Johansson som ny säljchef. Amido investerar 2023 i försäljning, där Christian Johansson börjar den första mars som säljchef. Christian kommer senast

Läs mer»