PR-bilder-amido-vellinge-kommun

Amido tecknar avtal med Vellinge kommun

Amido och Vellinge kommun tecknar avtal för leverans.

Vellinge kommun har tecknat ett 36 månaders avtal om leverans av Amidos lösning Alliera för hantering av accesser. Man kommer att knyta samman alla sina passersystem till en plattform för administration. Med en integration med Vellinge kommuns AD skapas en automation för onboarding och offboarding. När någon slutar och tas bort från AD upphör passerkortet att fungera, vilket skapar en större säkerhet.

Vellinge kommun avser att nyttja tjänsten Opna, som är en kostnadsfri del i Alliera, för att säkerställa en effektiv hantering av alla entreprenörer. En entreprenör som har uppdrag för Vellinge kommun måste säkerställa att alla medarbetare har ett Opna kort för att komma in i fastigheten.

– Amidos lösning kommer väsentligt öka säkerheten och bidra till en mer effektiv hantering av passerkort, medarbetare och entreprenörer. Det ekosystem som Amido uppvisar och de möjligheter som finns kommer att lyfta vårt säkerhetsarbete. Integration med AD och andra tjänster borgar för detta. Framöver vill vi säkerställa en smartare hantering till alla föreningar och deras möjlighet att komma in i lokalerna, här ser vi att Amido och deras ekosystem kommer att hjälpa oss, säger Börje Fennhagen, Fastighetschef på Vellinge kommun

Om Vellinge kommun
I Vellinge kommun är det nära till både andra delar av Skåne och till kontinenten. På mindre än en halvtimme når du både Köpenhamn och de skånska metropolerna Malmö och Lund eller en färjeförbindelse till Tyskland eller Polen. Befolkningen har ökat varje år sedan kommunen bildades 1974. Den 31 december 2021 hade kommunen 37 452 invånare.
Kommunen har en skola i absolut toppklass som vinner många utmärkelser och alltid hamnar högt i olika rankingar. Här finns en väl utvecklad äldrevård och en mix av moderna affärscentra och pittoreska gårdsbutiker.

För mer information:

Johnny Berlic, VD Amido AB 

Dela

Senaste inläggen