DAX

Distributed Access eXchange

Levererar ni till hushåll i flerbostadshus eller till kontor? 

– Vår tjänst ger er access till över hundratusen hushåll och miljoner kvadratmeter kontorsyta.

Spara tid

Effektivare leveranser

Att få ihop budens schema är en utmaning där varje försening växer allt eftersom dagens leveranser körs ut. När leveransen går till flerbostadshus kan det vara bommar som stoppar att man kommer in på området och vid entrédörren blir budet ståendes och behöver ringa på porttelefonen. Med moderna porttelefoner kopplas det ofta till en mobil så om kunden sitter i ett samtal så kan budet bli ståendes utanför entrén och leveransen blir en bomkörning, vips så minskade den lövtunna marginalen i den leveransen och kunden är sur.

Läs mer om vårt samarbete med Airmee här.

Enkelt

Unikt stor installerad bas

Vi tillhandahåller ett API som ni integrerar i ert logistiksystem så ni kan ansluta till lösningen. 

Resultatet blir att ni automatiskt kan bestämma när och var ett bud ska kunna komma in i en fastighet. Buden får en tillfällig kod eller att de har en passerbricka som fungerar till alla dörrar och bommar de behöver komma igenom för att göra leveransen. Det blir en smidigare leverans helt enkelt.

Antalet anslutna fastigheter ökar hela tiden. Redan idag så finns det över hundratusen hushåll och många tusen företag i fastigheter i tätorter över hela landet dit ni kommer kunna komma in.

Utveckla ert erbjudande till E-handlarna

Leverans som kunden vill

Hur vore det om du visste hur långt ni kan leverera till varje slutkund? Kunde du då erbjuda dina kunder att ni kan leverera fram till hushållets ytterdörr där varan kan lämnas om de inte är hemma, eller varför inte ta extra betalt för att leverera hela vägen innanför dörren, eller till en paketbox?

Läs mer om vårt samarbete med Stena Fastigheter här.

SÄKERT

Fungerar endast när leverans sker

Eftersom accesserna bara fungerar under den tid ni specificerar för leveransen så är det tryggt för fastighetsägaren och det finns inga koder eller passerbrickor som kan komma på vift.

”Vi försöker hela tiden hitta olika innovativa lösningar som kan göra det enklare för våra hyresgäster i deras vardag. Vi tittar nu på hur vi kan erbjuda leveranser ända fram till dörren och där hyresgästen inte måste vara hemma för att ta emot ett paket.”
Per Limdal
fastighetschef på Stena Fastigheter i Göteborg
Vi gillar valmöjligheter

Vi vill göra det effektivt för dig och oss, boka ett möte direkt med rätt person.