Investor relations

Amido – Sveriges digitala nyckelskåp

Välkomna till våra investerarsidor. Här kommer aktuell information upp så som pressreleaser och dokument.

Urban Doverholt

Ordförande

Styrelseordförande, född 1961 och invald 2020. Urban har mångårig erfarenhet som VD och arbetar sedan 2018 med styrelseuppdrag. Han är styrelseordförande i Systeminstallation och SEM Group, samt styrelseledamot i Sdiptech och SSF Stöldskyddsföreningen.

Torbjörn Hall

Ledamot

Torbjörn kommer som alla grundare från passersystemstillverkaren ASSA Aptus där han var utvecklare med ansvar för flera produktområden. Han har innan dess haft viktiga roller i flera innovationsbolag i Göteborg

 

 

Peo Emgård

Ledamot

Peo har 15 års erfarenhet av konsult- och projektledning kring IT & säkerhet på Bredbandsbolaget och ASSA Aptus. På Bredbandsbolaget var han tekniskt ansvarig för Västsverige.

Markus Emgård

Ledamot

Markus är projektledare och investerare med inriktning på IT och småbolag. Tidigare erfarenheter är från Företagarna, IDG och egenföretagare i roller som IT-chef, projektledare och systemutvecklare.

David Bendz

Ledamot

David har flera styrelseuppdrag och är bland annat styrelseordförande i STS Education AB. David har tidigare varit VD för Aptus Elektronik AB, och har bred erfarenhet inom passage-branschen.

Daniel Di Benedetto

Ledamot

Daniel är regionschef för Norden och Balticum i Centric Software. Han är också strategisk rådgivare i Aitellu Technologies AB.

 
 

Alexander Tasevski

Ledamot

Alexander Tasevski är VD och Managementkonsult för Dentia Consulting AB. Alex har de senaste 18 åren i huvudsak arbetat med Internationell affärsutveckling (för företag som Nobel Biocare AB, Osstell AB, MDDI Global Pty Ltd, Klockner SA samt Integration Diagnostics AB) med fokus på internationell expansion/etablering av bolag på den globala scenen.

 

Hélène Gustavii

Ledamot

Hélène är civilekonom i botten med lång erfarenhet av att driva tillväxt, kassaflöde och lönsamhet i flera olika branscher, såsom hälso- och sjukvård, upplevelseindustrin och som managementkonsult.

Johnny Berlic

VD

Johnny grundade och ledde Mindmancer där han utvecklade artificiell intelligens för integritetsskyddande videoanalys som blev ledande i Sverige i flera nischer. Under den resan gick bolaget från en idé till att omsätta 25 miljoner kronor i en SaaS-modell och inneha ett tiotal patent och med kunder och samarbetspartners i Europa och Afrika. Bolaget noterades på First North 2013 och Johnny ledde det fram till augusti 2016. Aktien handlas idag under namnet ”Irisity”