Investor relations

Amido – Sveriges digitala nyckelskåp

Välkomna till våra investerarsidor. Här kommer aktuell information upp så som pressreleaser och dokument.

Urban Doverholt

Ordförande

Styrelseordförande, född 1961 och invald 2020. Urban har mångårig erfarenhet som VD och arbetar sedan 2018 med styrelseuppdrag. Han är styrelseordförande i Systeminstallation och SEM Group, samt styrelseledamot i Sdiptech och SSF Stöldskyddsföreningen.

Torbjörn Hall

Ledamot

Torbjörn kommer som alla grundare från passersystemstillverkaren ASSA Aptus där han var utvecklare med ansvar för flera produktområden. Han har innan dess haft viktiga roller i flera innovationsbolag i Göteborg

 

 

Einar Lindquist

Ledamot

Einar är digital rådgivare och strateg för SBB, ett av Sveriges största fastighetbolag.
Han har även lett vägen och varit ansvarig för Ericssons 3 största divisioner och agerat vice VD. Under sin arbetslivserfarenhet har Einar fått hög kompetens inom IT, telecom, säkethet och Proptech.

Markus Emgård

Ledamot

Markus är projektledare och investerare med inriktning på IT och småbolag. Tidigare erfarenheter är från Företagarna, IDG och egenföretagare i roller som IT-chef, projektledare och systemutvecklare.

Daniel Di Benedetto

Ledamot

Daniel är regionschef för Norden och Balticum i Centric Software. Han är också strategisk rådgivare i Aitellu Technologies AB.

 
 

Hélène Gustavii

Ledamot

Hélène är civilekonom i botten med lång erfarenhet av att driva tillväxt, kassaflöde och lönsamhet i flera olika branscher, såsom hälso- och sjukvård, upplevelseindustrin och som managementkonsult.

Johnny Berlic

VD

Johnny grundade och ledde Mindmancer där han utvecklade artificiell intelligens för integritetsskyddande videoanalys som blev ledande i Sverige i flera nischer. Under den resan gick bolaget från en idé till att omsätta 25 miljoner kronor i en SaaS-modell och inneha ett tiotal patent och med kunder och samarbetspartners i Europa och Afrika. Bolaget noterades på First North 2013 och Johnny ledde det fram till augusti 2016. Aktien handlas idag under namnet ”Irisity”