C# / .net-Utvecklare

Heltid

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten fyll i detta formulär eller kontakta Alexander Larsson.

Företaget

Amido utvecklar en plattform för accesshantering. Utöver hyres- och bostadsvärdar har vi blåljuspersonal som kund, arbetet genomsyras således av säkerhetstänk och vi är unika i att göra det vi gör.

Vill ligga i framkant inom passersystemsbranschen, en öppnare miljö där alla kan samarbeta istället för att låsa in slutanvändare i system. Vi har alltid kund i fokus och det visar sig bland annat i att vi vill att kunden ska äga sin egen data.

Strax över 30 medarbetare varav 13 kodknackare i en mycket platt organisation. Vi har utvecklare i hela europa, språket på utvecklarsidan är således engelska men på kontoret är det främst svenska. Korta och snabba beslutsvägar där ledning och utvecklare arbetar parallellt.

Centralt kontor på Första Långgatan i Göteborg. Familjär stämning på kontoret där vi har lagt vikt vid att alla ska få göra sig hörda. Premissen om bäst idé vinner råder.

Förmånerna

Egen utrustning

Du vet vad som funkar bäst för dig.

Hybrid

Tre av fem dagar på kontoret, efter överenskommelse med teamet.

SAMHÄLLSNYTTIGA TJÄNSTER

Chans att känna att man gör skillnad.

OPTIONSPROGRAM

Om du vill.

FULL FRISKVÅRD

Disponera som du vill.

FRIHET

Under ansvar.

UPPSKATTANDE ARBETSMILJÖ

Gör man något bra ska det firas.

There might even be champagne.

Rollen

Rollen kommer handla om att integrera Alliera med olika passersystem på marknaden. Varje system har olika struktur och du kommer att använda relevant data med vårt system för att samla allt under ett hanterbart paraply.

Data kan handla om personer, digitala nycklar och behörigheter.

Teamet

Amido består av teamen sälj, CS, marknad och utvecklingsteam. Utvecklingsteamen är separerade i två enheter (DAX & ALLIERA). Du kommer arbeta i Alliera-enheten vars svenska avdelning består av teamledaren Peter och utvecklare Zeynep. Inom enheten finns även den ukrainska avdelningen om sex personer.

Du kommer fokusera på att implementera Alliera för att hantera de olika passagefabrikat till ett samlat system och arbeta nära både Peter och Zeynep. Du kommer vara på kontoret tre av fem dagar i veckan. Code review på varandras kod. 

Inom den svenska avdelningen har vi dagliga femton-minutersavstämningar. Veckoliga fredagsavstämningar med hela teamet.

Beslutsvägarna är korta och snabba med mycket möjligheter att sätta sin egen prägel på arbetet.

Stacken

Måste

– C#
– .Net Framework
– SQL databaser

MERITERANDE

– HTML / JavaScript / CSS
– NHibernate
– Testing (NUnit)
– Erfarenhet av versionskontrollsytem som Git