Man pekar
Lediga tjänster

Skicka in en intresseanmälan

Häng med på vår spännande tillväxtresa och digitalisera fastighetsbranschen!

Lediga tjänster

Upplagd: 28 april 2020
Sista ansökningsdag 31 maj 2020

Customer Success medarbetare sökes till snabbväxande PropTech bolag

Är du serviceinriktad och teknikintresserad? Gillar du att utvecklas, arbeta målfokuserat och i team? Då ska du söka tjänsten som Customer Success – Leverans & Support hos oss.

Amido fortsätter att växa med en spännande framtid inom PropTech-branschen. Därför behöver vi nu förstärka vårt leverans- och supportteam.

Customer Success är teamet som ser till att våra kunder kommer igång och kan jobba smidigt i våra system. Vi jobbar tätt med våra kunder och levererar hållbara och effektiva lösningar – och finns givetvis där när support behövs.

För att lyckas i rollen som Customer Success medarbetare på Amido behövs ett stort tekniskt intresse och vilja att leverera förstklassig service till våra kunder på daglig basis. Du har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ, både internt och externt. Vidare är du pedagogisk, analytisk och strukturerad, samt förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Kvalifikationer:
Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT/ teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet / stort intresse för teknik.
Har du tidigare erfarenhet från kundtjänst eller digital leveransorganisation så är det extra meriterande.

För att passa i rollen tror vi dessutom att du har kunskaper inom ett eller flera av följande områden:

  • Ärendehanteringssystem
  • Microsoft SQL
  • Nätverk
  • Brandväggar
  • Windows server
  • Passersystem (ex. RCO, Aptus m.f.l.)

Tjänsten är en heltidstjänst och placerad i Göteborg. I samband med start kommer du få genomgå ett introduktionsprogram samt bli tilldelad en mentor – allt för att du skall få en så trygg och bra inledning som möjligt. Vi värnar om våra medarbetare och har en mycket god stämning på jobbet med mycket skratt och högt i tak.

Urvalsprocessen sker löpande och innehåller steg för urval, intervjuer och referenstagning. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Vår gemensamma vilja är att göra Amido till ett enastående företag både som arbetsplats och samarbetspartner.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Amido är ett marknadsledande PropTech bolag med fokus på moln och integrationslösningar för passersystem. Visionen är att effektivisera, säkra och förbättra administrativa processer för fastighetsägare genom digitalisering och automatisering. Amido utvecklar och erbjuder ett flertal olika plattformar och tjänster, och bland våra kunder återfinns en majoritet av Sveriges största fastighetsägare såsom Balder, Vasakronan, Stena Fastigheter, Halmstads Fastighets AB och Lunds Kommun m.fl.

Vi ser fram emot din ansökan, och behöver anställa omgående så ansök redan nu!

Skicka CV samt personligt brev till hej@amido.se – ämnesrad ’Customer Success medarbetare
Sista datum för ansökan är 2020-05-15

Kontaktpersoner
Frågor om tjänsten: Daniel Levrén – daniel.levren@amido.se – 031-719 20 70
Fackliga frågor (Unionen): Tomas Gustafsson – tomas.gustafsson@amido.se – 031-719 20 70

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men skicka gärna in en spontansökan.

Finner du ingen tjänst som passar dig? Skicka gärna in en spontansökan.

Boka en demo