Passagedokumentation för fastigheter

Pick N Place

På ett enkelt sätt kan experter och icke experter skapa dokumentation för gamla och nya system. Dokumentationen är digitalt vilket öppnar för att koppla detta till standarder och system så att installatörer kan se online vad den utrustningen hen ska till finns. Information om utrustningen och som enkelt kan uppdateras efter utfört arbete.

Drag and drop

Skapa fastigheter, ladda upp ritningar och placera ut vart utrustning som läsare, porttelefoner, centralenheter, routrar och annat finns på ett enkelt sätt och sedan generera anläggningsdokumentation för detta.

Dela anläggningar

Skapa en pdf av anläggningsdokumentationen eller dela dina anläggningar digitala.

Smidig överblick

Pick N Place kan användas både av fastighetsbolag och installatörer. Få en enkel överblick av de fastigheter du har lagt till i Pick N Place via en karta. Läs anteckningar vad som åtgärdades förra gången för en specifik enhet, att samla all information på ett ställe tror vi kommer leda till effektivare arbetsprocess.

Samla all information om enheter på ett ställe

Som installatör eller projektledare för enheter i en fastighet innebär att man behöver ha bra koll vart saker är placerade. Vi har därför valt att skapa Pick N Place. Med vår anläggningsdokumentation för utrustning som läsare, porttelefoner, passagesystem, routrar med mera, får man en enklare överblick vart enheterna är placerade i fastigheten.

Pick N Place är en beta version och är kostnadsfri. Man kan använda tjänsten oberoende av vår tjänst Alliera.

Kom gärna med förbättringsförslag hur vi kan göra Pick N Place bättre.