Amido AB och Lundbergs Fastigheter tecknar avtal.

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Johan Ladenberg, Vice VD, Chef hyres- och fastighetsadmin, IT och Kontorsservice, Norrköping
0709-21 65 12
johan.ladenberg@lundbergs.se
https://www.lundbergsfastigheter.se
Dokument och länkar

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades i Norrköping 1944. Idag har företaget närmare 180 medarbetare i tio städer, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Lundbergs Fastigheter äger och förvaltar sina fastigheter själva, och erbjuder citylägen inom tre affärsområden: Bostäder, Kontor samt Handels-och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är helägt dotterbolag till Lundbergs (L E Lundbergföretagen AB).

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Lundbergs Fastigheter inleder samarbete med Amido för hantering av behörigheter och accesser. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt för att mäta och utvärdera nyttorna av Amidos produkter och tjänster, med förhoppning på full utrullning.

- Vi tror starkt på Amido som en byggsten i vår digitalisering resa, säger Johan Ladenberg, Vice VD, chef hyres- och fastighetsadministration, Fastighets AB L E Lundberg.

- Vi ser fram emot att arbeta nära Lundbergs Fastigheter under projektet för att mäta och utvärdera nyttorna med våra produkter och tjänster. Vi ser detta som ett viktigt steg i vår utveckling och är hedrade för det förtroendet som vi har fått från ett sådant ledande fastighetsbolag, säger Anton Thynell, COO, Amido AB

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter