Amido AB och Lundbergs Fastigheter tecknar avtal.

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Johan Ladenberg, Vice VD, Chef hyres- och fastighetsadmin, IT och Kontorsservice, Norrköping
0709-21 65 12
johan.ladenberg@lundbergs.se
https://www.lundbergsfastigheter.se
Dokument och länkar

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades i Norrköping 1944. Idag har företaget närmare 180 medarbetare i tio städer, från Göteborg i väst till Stockholm i öst. Lundbergs Fastigheter äger och förvaltar sina fastigheter själva, och erbjuder citylägen inom tre affärsområden: Bostäder, Kontor samt Handels-och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är helägt dotterbolag till Lundbergs (L E Lundbergföretagen AB).

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Lundbergs Fastigheter inleder samarbete med Amido för hantering av behörigheter och accesser. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt för att mäta och utvärdera nyttorna av Amidos produkter och tjänster, med förhoppning på full utrullning.

- Vi tror starkt på Amido som en byggsten i vår digitalisering resa, säger Johan Ladenberg, Vice VD, chef hyres- och fastighetsadministration, Fastighets AB L E Lundberg.

- Vi ser fram emot att arbeta nära Lundbergs Fastigheter under projektet för att mäta och utvärdera nyttorna med våra produkter och tjänster. Vi ser detta som ett viktigt steg i vår utveckling och är hedrade för det förtroendet som vi har fått från ett sådant ledande fastighetsbolag, säger Anton Thynell, COO, Amido AB

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Artikel

SOS Alarms pressevent om Smart passage med Amido i Malmö uppmärksammades av media

I samband med att Region Skåne, HSB Malmö och Heimstaden anslöt sig till det digitala behörighetssystemet Smart passage, som SOS Alarm utvecklat tillsammans med Amido och Swedlock, bjöd SOS Alarm in lokalmedia till en presentation av tjänsten och hur den möjliggör effektivare insatser vid 112-larm. Både P4 Malmöhus och Skånska Dagbladet var på plats och intervjuade larmoperatörer från SOS om hur Smart passage effektiviserar såväl deras arbete som ambulanssjukvårdarnas insatser.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Ökad prestanda och enklare integrationer i nylanserad version av Alliera

Amido lanserar en rad nya funktioner och förbättringar i den nya versionen av bolagets plattform för digitala behörigheter, Alliera. Uppdateringen 2023.2 innebär bland annat förenklad installation, snabbare sökningar och optimerad import av digitala nycklar.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

SOS Alarms system för digitala behörigheter ger Malmös ambulanser snabbare tillträde vid larm

SOS Alarms digitala behörighetssystem Smart passage möjliggör nu effektivare insatser vid 112-larm för ännu fler svenskar. Region Skånes ambulanssjukvård förses med digital behörighet till anslutna fastigheter och kan på så sätt rädda liv betydligt snabbare. SOS Alarm har utvecklat systemet tillsammans med Amido AB och Swedlock. – Med Region Skånes anslutning till Smart passage skapas samhällsnytta för både fastighetsägare och för dem som söker hjälp via 112. Tjänsten underlättar för samtliga att få snabbare hjälp, säger Jonas Runesson, produktägare på SOS Alarm.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Rättelse av Amido kvartalsrapport 1 april-30 juni 2023

I samband med publiceringen av andra kvartalsrapporten redovisades inte ackumulerat resultat och kassaflöde för perioden 1 januari-30 juni. Rapporten är nu rättad och publicerad. Den bifogade pdf-bilagan har även försetts med MAR--etikett då den tidigare saknades.
Läs mer
Se alla nyheter