Om företaget Amido AB

Amido erbjuder lösningar för administration och hantering av behörigheter till passersystem, lås och andra elektroniska enheter till fastighetsägare, bostadsbolag, offentlig verksamhet och företag i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 40 MSEK, har 39 medarbetare och huvudkontor i Göteborg. Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker:AMIDO). www.amido.se

Bolagets vision är att skapa effektiv, automatiserad och säker administration för alla ägare av passersystem.

Plattformen Alliera

Amido utvecklar lösningar, exempelvis Alliera och Opna, som låter fastighetsbolag, bostadsbolag, kommuner, regioner och andra verksamheter enkelt administrera och dela behörighet till låsta utrymmen oavsett fabrikat på passersystem, lås eller andra elektroniska enheter. Befintliga passersystem kan enkelt integreras med Amidos plattformar. Amidos lösningar möjliggör intelligent automation av flera olika processer kring passersystem.

Amido i ständig utveckling

För oss är det viktigt att kunder och medarbetare känner att Amido är en schysst partner. Och vi strävar alltid efter att hitta lösningar för de som vill jobba tillsammans och med oss.

30+
Olika integrationer
99,6 %
Kundlojalitet
20 MSEK
Omsättning 2022
35+
Medarbetare
20 %
Av Sveriges anställda regioner och kommuner använder Amidos lösningar
7
Av Sveriges 15 största fastighetsbolag är kunder hos Amido

Ledord på Amido

Amido arbetar utifrån ledorden innovation, säkerhet och gemenskap för att ge kunderna den bästa leveransen och skapa en hållbar verksamhet där alla medarbetare känner sig delaktiga.

Innovativ

Genom att vara innovativ utvecklar Amido befintliga och nya lösningar. Samma värdering går igen för medarbetarna som alltid ska ha möjlighet till ny kompetens, utbildning och personlig utveckling.

Säkerhet

Amidos lösningar är säkra för både kunder och slutanvändare. Plattformen Alliera är GDPR-kompatibel med servrar placerade i Sverige. Säkerhet hos Amido betyder även att samtliga medarbetare ska känna sig trygga i att alla behandlas lika.

Gemenskap

Det är medarbetarna som utvecklar Amido. Tillsammans med kunder och samarbetspartners bidrar vi med att skapa nya idéer, värdeskapande lösningar och värdefull feedback.

Trygghet för kunderna

Amido har kommuner, regioner och privata företag som kunder, och flera har skyddsklassade objekt.

Säkerhetsklass 3 av SÄPO

Amidos medarbetare som arbetar med kunder som har skyddsklassade objekt är godkända i säkerhetsklass 3 av Säpo.

Hosting i Sverige

För kunder som inte har egna servrar erbjuder Amido hosting av passersystemdatabaser i Sverige.

Säkerhet i systemen

Penetrationstester och andra säkerhetstester utförs regelbundet för att säkerställa att systemen är säkra. Amido anlitar också externa datasäkerhetsfirmor för att upprätthålla högsta möjliga säkerhet.

Ledningsgrupp

Amido består idag av över 30 engagerade medarbetare

Patrik SimsonPatrik Simson
Patrik Simson
CEO
Vesna AyVesna Ay
Vesna Ay
Interim CFO
Benjamin KypeBenjamin Kype
Benjamin Kype
CCO
Daniel LevrénDaniel Levrén
Daniel Levrén
COO
Per ÅsbergPer Åsberg
Per Åsberg
CTO

Är du vår nya medarbetare?

Amido växer och söker aktivt efter nya talanger.

Press

Nyheter från Amido