Amido tecknar återförsäljaravtal med Great Security.

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Head of Sales
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Michael Synnerhag, Regionchef Väst
031-303 62 04
michael.synnerhag@greatsecurity.se
http://www.greatsecurity.se
Dokument och länkar

Om Amido

Marknadens ledande plattform för passersystem.
Få ett helikopterperspektiv över vilka som har tillträde till dina fastigheter.
I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm.

Om Great Security

Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som erbjuder smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i fokus, för att fylla såväl stora som små trygghetsbehov. Great Security är ett av Sveriges största säkerhetsföretag med 28 kontor i hela landet. Vi har ett heltäckande erbjudande med lösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Nu har Amido och Great Security valt att ingå i ett samarbete, där Great Security tecknar återförsäljaravtal med Amido.

Amido och Great Security har tecknat ett återförsäljaravtal. Great Security kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Great Security får med Amidos produkter en kraftfull plattform, där de nu kan erbjuda sina kunder inom kritisk infrastruktur, fastighetsförvaltare, offentlig sektor, m.fl. full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.
Great Security’s befintliga värdeerbjudande ökar nu dessutom, då de kan ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag, med hjälp av Smart passage, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm. Lägg där till Opna, en ny tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID.

Med Amidos säkra och smarta lösningar för access blir vårt värdeerbjudande nu än starkare. Att dessutom kunna erbjuda kunder säkerheten med direkt tillträde för räddningstjänst och ambulans, är oslagbart. Michael Synnerhag, Regionchef Väst, Great Security AB.

Vi ser fram emot kommande samarbete med Great Security då det är ett bolag i framkant. Att tillsammans kunna erbjuda helhetslösningar inom access och passage, för kunder inom olika segment, skapar förutsättning för god tillväxt åt båda parter. Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter