Amido tecknar återförsäljaravtal med Great Security.

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Chief Commercial Officer
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Michael Synnerhag, Regionchef Väst
031-303 62 04
michael.synnerhag@greatsecurity.se
http://www.greatsecurity.se
Dokument och länkar

Om Amido

Marknadens ledande plattform för passersystem.
Få ett helikopterperspektiv över vilka som har tillträde till dina fastigheter.
I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm.

Om Great Security

Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som erbjuder smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant. Vår engagerade och kunniga personal sätter alltid kunden i fokus, för att fylla såväl stora som små trygghetsbehov. Great Security är ett av Sveriges största säkerhetsföretag med 28 kontor i hela landet. Vi har ett heltäckande erbjudande med lösningar för att låsa, passera, larma, övervaka, släcka och trygga.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Nu har Amido och Great Security valt att ingå i ett samarbete, där Great Security tecknar återförsäljaravtal med Amido.

Amido och Great Security har tecknat ett återförsäljaravtal. Great Security kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Great Security får med Amidos produkter en kraftfull plattform, där de nu kan erbjuda sina kunder inom kritisk infrastruktur, fastighetsförvaltare, offentlig sektor, m.fl. full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.
Great Security’s befintliga värdeerbjudande ökar nu dessutom, då de kan ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag, med hjälp av Smart passage, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm. Lägg där till Opna, en ny tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID.

Med Amidos säkra och smarta lösningar för access blir vårt värdeerbjudande nu än starkare. Att dessutom kunna erbjuda kunder säkerheten med direkt tillträde för räddningstjänst och ambulans, är oslagbart. Michael Synnerhag, Regionchef Väst, Great Security AB.

Vi ser fram emot kommande samarbete med Great Security då det är ett bolag i framkant. Att tillsammans kunna erbjuda helhetslösningar inom access och passage, för kunder inom olika segment, skapar förutsättning för god tillväxt åt båda parter. Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter