Amido lanserar passagedokumentationssystem för fastigheter

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido lanserar en öppen beta av ett nytt system där fastighetsägare, installatörer och andra på ett enkelt sätt kan dokumentera passersystem i fastigheter.

Amido planerar släppa flera tjänster kopplade till fastigheter som är fria att använda. Pick N Place är den första tjänsten som nu släpps i en öppen beta där alla kan använda den.

Systemet låter dig skapa fastigheter, ladda upp ritningar och placera ut vart utrustning som läsare, porttelefoner, centralenheter, routrar och annat finns på ett enkelt sätt och sedan generera anläggningsdokumentation för detta.

Användaren kan fritt skapa egna enheter att sätta ut för att få en komplett hantering och flera personer kan samarbeta i processen.

På ett enkelt sätt kan icke experter skapa dokumentation för gamla och nya system. Att dokumentationen nu blir digital öppnar för att koppla detta till standarder och system så att en installatör online kan se vad den utrustningen hen ska till finns, information om den och enkelt kunna uppdatera efter utfört arbete.

Vi vill göra det enkelt våra kunder och andra som arbetar med fastigheter. De ska inte behöva fundera på vilka standarder som behövs i bakgrunden för att information de lägger till på ett enkelt sätt ska kunna delas mellan olika system och leverantörer, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

Ju mer vi alla hjälps åt att bygga ekosystemen kring fastigheter desto fler kan då bygga nya typer av tjänster som skapar nytta för alla. Det finns flera bra initiativ redan och vi vill vara med och dra vårt strå till stacken genom att förenkla hur dokumentation kan skapas och delas.

Pick N Place kan användas helt oberoende av vår tjänst Alliera och är ett led i vår strategi att få ut fler tjänster som skapar värde för kunderna. Användningen är gratis och licensfri och vi hoppas att användarna av denna beta version delar med sig av förbättringsförslag, avslutar Johnny Berlic.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter