Amido och Multisoft tecknar avsiktsförklaring

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Emil Gyllenring, VD
emil.gyllenring@multisoft.se
http://www.multisoft.se
Dokument och länkar

Om Multisoft
Vi skapar tid för människor genom att automatisera deras administrativa processer. Multisoft har över 80 anställda och har tre år i rad blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Multisoft är även en DI Mästar Gasell vilket man kan bli om man vunnit minst tre Gaselll-utmärkelser.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Multisoft har tecknat en avsiktsförklaring där Multisofts tjänst för bokning av idrottshallar ska använda den tekniska plattformen DAX för att föreningar och andra enkelt ska få tillgång till hallarna.

Avtalet innebär att Multisoft kommer integrera sin tjänst till DAX nätverket vilket kommer möjliggöra att Multisofts bokningssystem kommer fungera med alla de hallar som har något av de många passersystem som Amido integrerat.

Avtalet fastställer även premisserna för att efter en lyckad integration gå över till ett samarbetsavtal för DAX och ett återförsäljaravtal av Amidos tjänst Alliera.

– Multisoft har behov av att kommunicera med passersystem på ett enkelt sätt och det får de genom DAX. Samtidigt har Multisoft vunnit ett ramavtal med SKL för att leverera bokningssystem till kommuner så där ser vi en styrka i att de även kan erbjuda Alliera, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

– Genom att integrera med Amido kan vi fokusera på det som vi är bäst på – nämligen att utveckla, tillgängliggöra och automatisera de administrativa processerna kring bokningar, betalningar, bidrag och redovisning, säger Emil Gyllenring, VD på Multisoft AB (publ).

– Strategisk är detta ett viktigt steg i etableringen av vår tekniska plattform DAX, att andra organisationer, som Multisoft, vill integrera till DAX för att därigenom få tillgång till att styra alla de passersystem som vi integrerat. Desto fler tillverkare som lägger till tjänster desto bättre blir detta för våra gemensamma kunder, avslutar Johnny Berlic.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Artikel

SOS Alarms pressevent om Smart passage med Amido i Malmö uppmärksammades av media

I samband med att Region Skåne, HSB Malmö och Heimstaden anslöt sig till det digitala behörighetssystemet Smart passage, som SOS Alarm utvecklat tillsammans med Amido och Swedlock, bjöd SOS Alarm in lokalmedia till en presentation av tjänsten och hur den möjliggör effektivare insatser vid 112-larm. Både P4 Malmöhus och Skånska Dagbladet var på plats och intervjuade larmoperatörer från SOS om hur Smart passage effektiviserar såväl deras arbete som ambulanssjukvårdarnas insatser.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Ökad prestanda och enklare integrationer i nylanserad version av Alliera

Amido lanserar en rad nya funktioner och förbättringar i den nya versionen av bolagets plattform för digitala behörigheter, Alliera. Uppdateringen 2023.2 innebär bland annat förenklad installation, snabbare sökningar och optimerad import av digitala nycklar.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

SOS Alarms system för digitala behörigheter ger Malmös ambulanser snabbare tillträde vid larm

SOS Alarms digitala behörighetssystem Smart passage möjliggör nu effektivare insatser vid 112-larm för ännu fler svenskar. Region Skånes ambulanssjukvård förses med digital behörighet till anslutna fastigheter och kan på så sätt rädda liv betydligt snabbare. SOS Alarm har utvecklat systemet tillsammans med Amido AB och Swedlock. – Med Region Skånes anslutning till Smart passage skapas samhällsnytta för både fastighetsägare och för dem som söker hjälp via 112. Tjänsten underlättar för samtliga att få snabbare hjälp, säger Jonas Runesson, produktägare på SOS Alarm.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Rättelse av Amido kvartalsrapport 1 april-30 juni 2023

I samband med publiceringen av andra kvartalsrapporten redovisades inte ackumulerat resultat och kassaflöde för perioden 1 januari-30 juni. Rapporten är nu rättad och publicerad. Den bifogade pdf-bilagan har även försetts med MAR--etikett då den tidigare saknades.
Läs mer
Se alla nyheter