Amido och Multisoft tecknar avsiktsförklaring

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Emil Gyllenring, VD
emil.gyllenring@multisoft.se
http://www.multisoft.se
Dokument och länkar

Om Multisoft
Vi skapar tid för människor genom att automatisera deras administrativa processer. Multisoft har över 80 anställda och har tre år i rad blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Multisoft är även en DI Mästar Gasell vilket man kan bli om man vunnit minst tre Gaselll-utmärkelser.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Multisoft har tecknat en avsiktsförklaring där Multisofts tjänst för bokning av idrottshallar ska använda den tekniska plattformen DAX för att föreningar och andra enkelt ska få tillgång till hallarna.

Avtalet innebär att Multisoft kommer integrera sin tjänst till DAX nätverket vilket kommer möjliggöra att Multisofts bokningssystem kommer fungera med alla de hallar som har något av de många passersystem som Amido integrerat.

Avtalet fastställer även premisserna för att efter en lyckad integration gå över till ett samarbetsavtal för DAX och ett återförsäljaravtal av Amidos tjänst Alliera.

– Multisoft har behov av att kommunicera med passersystem på ett enkelt sätt och det får de genom DAX. Samtidigt har Multisoft vunnit ett ramavtal med SKL för att leverera bokningssystem till kommuner så där ser vi en styrka i att de även kan erbjuda Alliera, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB (publ).

– Genom att integrera med Amido kan vi fokusera på det som vi är bäst på – nämligen att utveckla, tillgängliggöra och automatisera de administrativa processerna kring bokningar, betalningar, bidrag och redovisning, säger Emil Gyllenring, VD på Multisoft AB (publ).

– Strategisk är detta ett viktigt steg i etableringen av vår tekniska plattform DAX, att andra organisationer, som Multisoft, vill integrera till DAX för att därigenom få tillgång till att styra alla de passersystem som vi integrerat. Desto fler tillverkare som lägger till tjänster desto bättre blir detta för våra gemensamma kunder, avslutar Johnny Berlic.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter