Amido tecknar återförsäljaravtal med MW Group

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om MW Group

MW Group är en nordisk företagsgrupp som levererar teknik och tjänster för Nordens samhällskritiska infrastruktur och totalförsvar. MW Group har operation i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och MW Group har tecknat ett återförsäljaravtal. MW Group kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Med Amidos produkter får MW Group en kraftfull plattform för att erbjuda sina kunder inom fastighet och samhällskritisk infrastruktur full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.

Kombinerat med MW Groups befintliga värdeerbjudande kan de ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag. Detta med hjälp av Smart Passage som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm och Opna som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort och Bank-ID verifiering.

– Vi ser ett stort värde av att kunna erbjuda Amidos lösning tillsammans med våra produkter och tjänster för fastighetsteknik, säger Sakarias Strand, Head of Cyber, MW Group.

– På Amido är vi specialiserade på det vi gör. Med vår spetsteknologi blir MW Groups värdeerbjudande en komplett lösning för kundens säkerhetsbehov. Tillsammans blir vi starka, säger Anton Thynell, Head of Sales, Amido.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter