Amido tecknar ramavtal med en av Sveriges största tillhandahållare av arbetskraft

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Chief Commercial Officer
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Marknadsinformation: Bindningstiden är tre år och därefter tillsvidare. Det initiala avropet som förväntas levereras under första halvan av 2023 uppskattas till ca 1 MSEK.

Detta och påföljande avrop bedöms ge ett avtalsvärde på 3,5-4 MSEK under den bundna avtalstiden.
Utrullningen av Alliera som övergripande plattform för passersystemen planeras att starta under första kvartalet 2023 med den första fasen omfattande en fjärdedel av kundens kontor. Detta bedöms slutföras under andra kvartalet varpå koppling till personalhanteringssystem och fortsatt utrullning förväntas avropas under hösten.

Vad såg kunden i Amidos lösning?

– Kunden identifierade hur Amidos lösning kompletterar deras personalhanteringssystem (IAM) för anställda och underleverantörer så att det blir en enhetlig och automatiserad hantering över hundratals kontor och tiotusentals anställda. Vinsterna i en sådan hantering gjorde det till ett enkelt val för dem, säger Anton Thynell, säljchef på Amido AB.

– Vi ser hur våra investeringar i teknologi och att välkomna andra aktörer att använda denna för att därigenom uppnå ökad valfrihet för kunden har mottagits mycket väl. Resultatet är att vi genererar fler affärstillfällen till större värden för oss, våra partners och framför allt, våra kunder, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter