Amido tecknar ramavtal med en av Sveriges största tillhandahållare av arbetskraft

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Head of Sales
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Marknadsinformation: Bindningstiden är tre år och därefter tillsvidare. Det initiala avropet som förväntas levereras under första halvan av 2023 uppskattas till ca 1 MSEK.

Detta och påföljande avrop bedöms ge ett avtalsvärde på 3,5-4 MSEK under den bundna avtalstiden.
Utrullningen av Alliera som övergripande plattform för passersystemen planeras att starta under första kvartalet 2023 med den första fasen omfattande en fjärdedel av kundens kontor. Detta bedöms slutföras under andra kvartalet varpå koppling till personalhanteringssystem och fortsatt utrullning förväntas avropas under hösten.

Vad såg kunden i Amidos lösning?

– Kunden identifierade hur Amidos lösning kompletterar deras personalhanteringssystem (IAM) för anställda och underleverantörer så att det blir en enhetlig och automatiserad hantering över hundratals kontor och tiotusentals anställda. Vinsterna i en sådan hantering gjorde det till ett enkelt val för dem, säger Anton Thynell, säljchef på Amido AB.

– Vi ser hur våra investeringar i teknologi och att välkomna andra aktörer att använda denna för att därigenom uppnå ökad valfrihet för kunden har mottagits mycket väl. Resultatet är att vi genererar fler affärstillfällen till större värden för oss, våra partners och framför allt, våra kunder, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido utser Benjamin Kype till Chief Commercial Officer

Amido meddelar idag att Benjamin Kype har utsetts till Chief Commercial Officer och blir medlem i bolagets ledningsgrupp. Benjamin efterträder därmed Anton Thynell som under de senaste åren innehaft olika uppdrag och ansvarsområden i ledningsgruppen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Se alla nyheter