Amido har integrerat Dinbox

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Sebastian Oderstedt, VD
073-848 70 50
sebastian.oderstedt@dinbox.se
http://www.dinbox.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox. Integrationen blir nu tillgänglig för alla som en del i det ordinarie utbudet.

Amido levererar en mjukvarutjänst som låter kunder jobba i ett och samma gränssnitt till många olika passersystemsfabrikat. Integrationen stödjer utöver Dinbox passersystem även deras informationstavlor, porttelefon och fastighetsboxar. Alla olika delar kan användas tillsammans eller var för sig samt kombineras med andra passersystem.

Vi vill göra det enkelt för våra användare och att de ska ha valfrihet. Integrationen med Dinbox ökar utbudet för vad kunden kan välja och kombinera mellan när det ska göras nyinstallationer eller uppgraderingar, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB (publ).

Vi ser scenarier där kunder har ett skalskydd sedan tidigare men i tvättstugan har de valt ett annat fabrikat för att det påverkade valet av tvättmaskin, nu kan man exempelvis komplettera detta med informationstavlor eller fastighetsboxar från Dinbox – för användaren är det fortfarande lika enkelt, säger Johnny Berlic.

Vi har en hög efterfrågan på våra uppkopplade produkter från fastighetsägare, men för vissa har det varit en utmaning att man inte vill administrera i två system. Med den här integrationen öppnar vi upp för dem att kunna välja fritt bland de hårdvaror de föredrar, säger Sebastian Oderstedt, vd på Dinbox AB.

Om Dinbox
Sedan 2009 är Dinbox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Amido är Frihet, Enkelhet och Säkerhet
Vår vision är administrationsfria och öppna passersystem där du får full frihet att välja det som är bäst för varje dörr. Detta gör vi genom vår plattform Alliera som förenar många olika passersystem så de enkelt kan skötas online genom ett gränssnitt – många fabrikat, ett system. Alliera används av fastighets- och bostadsbolag, kommuner, lärosäten och landsting samt i industrin.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido tecknar avtal med Degerforsbyggen

Amido AB (publ) (”Bolaget”) har tecknat avtal med Degerforsbyggen AB avseende Alliera, en plattform för passersystem och accesshantering. Avtalet löper över 3 år och är värt ca 500 KSEK.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amidos nye vd Patrik Simson: ”Stora möjligheter till fortsatt tillväxt”

När Amidos nye vd Patrik Simson först kom i kontakt med bolaget var det den marknadsledande positionen i kombination med en internationell potential som lockade honom att ta uppdraget som ny vd.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido flyttar huvudkontoret för att kunna växa vidare

Amido AB flyttade under oktober månad sin verksamhet och huvudkontor till större lokaler på Fabriksgatan 7 i Gårda, Göteborg. Flytten är en del av bolagets expansionsplan.
Läs mer
Se alla nyheter