Amido har integrerat Dinbox

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Sebastian Oderstedt, VD
073-848 70 50
sebastian.oderstedt@dinbox.se
http://www.dinbox.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox. Integrationen blir nu tillgänglig för alla som en del i det ordinarie utbudet.

Amido levererar en mjukvarutjänst som låter kunder jobba i ett och samma gränssnitt till många olika passersystemsfabrikat. Integrationen stödjer utöver Dinbox passersystem även deras informationstavlor, porttelefon och fastighetsboxar. Alla olika delar kan användas tillsammans eller var för sig samt kombineras med andra passersystem.

Vi vill göra det enkelt för våra användare och att de ska ha valfrihet. Integrationen med Dinbox ökar utbudet för vad kunden kan välja och kombinera mellan när det ska göras nyinstallationer eller uppgraderingar, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB (publ).

Vi ser scenarier där kunder har ett skalskydd sedan tidigare men i tvättstugan har de valt ett annat fabrikat för att det påverkade valet av tvättmaskin, nu kan man exempelvis komplettera detta med informationstavlor eller fastighetsboxar från Dinbox – för användaren är det fortfarande lika enkelt, säger Johnny Berlic.

Vi har en hög efterfrågan på våra uppkopplade produkter från fastighetsägare, men för vissa har det varit en utmaning att man inte vill administrera i två system. Med den här integrationen öppnar vi upp för dem att kunna välja fritt bland de hårdvaror de föredrar, säger Sebastian Oderstedt, vd på Dinbox AB.

Om Dinbox
Sedan 2009 är Dinbox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Amido är Frihet, Enkelhet och Säkerhet
Vår vision är administrationsfria och öppna passersystem där du får full frihet att välja det som är bäst för varje dörr. Detta gör vi genom vår plattform Alliera som förenar många olika passersystem så de enkelt kan skötas online genom ett gränssnitt – många fabrikat, ett system. Alliera används av fastighets- och bostadsbolag, kommuner, lärosäten och landsting samt i industrin.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Se alla nyheter