Amido har integrerat Dinbox

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Sebastian Oderstedt, VD
073-848 70 50
sebastian.oderstedt@dinbox.se
http://www.dinbox.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox. Integrationen blir nu tillgänglig för alla som en del i det ordinarie utbudet.

Amido levererar en mjukvarutjänst som låter kunder jobba i ett och samma gränssnitt till många olika passersystemsfabrikat. Integrationen stödjer utöver Dinbox passersystem även deras informationstavlor, porttelefon och fastighetsboxar. Alla olika delar kan användas tillsammans eller var för sig samt kombineras med andra passersystem.

Vi vill göra det enkelt för våra användare och att de ska ha valfrihet. Integrationen med Dinbox ökar utbudet för vad kunden kan välja och kombinera mellan när det ska göras nyinstallationer eller uppgraderingar, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB (publ).

Vi ser scenarier där kunder har ett skalskydd sedan tidigare men i tvättstugan har de valt ett annat fabrikat för att det påverkade valet av tvättmaskin, nu kan man exempelvis komplettera detta med informationstavlor eller fastighetsboxar från Dinbox – för användaren är det fortfarande lika enkelt, säger Johnny Berlic.

Vi har en hög efterfrågan på våra uppkopplade produkter från fastighetsägare, men för vissa har det varit en utmaning att man inte vill administrera i två system. Med den här integrationen öppnar vi upp för dem att kunna välja fritt bland de hårdvaror de föredrar, säger Sebastian Oderstedt, vd på Dinbox AB.

Om Dinbox
Sedan 2009 är Dinbox Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Med ett bredare utbud har vi möjligheten att ge våra kunder en helhetslösning med allt från att anpassade produkter till montering.

Amido är Frihet, Enkelhet och Säkerhet
Vår vision är administrationsfria och öppna passersystem där du får full frihet att välja det som är bäst för varje dörr. Detta gör vi genom vår plattform Alliera som förenar många olika passersystem så de enkelt kan skötas online genom ett gränssnitt – många fabrikat, ett system. Alliera används av fastighets- och bostadsbolag, kommuner, lärosäten och landsting samt i industrin.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Artikel

SOS Alarms pressevent om Smart passage med Amido i Malmö uppmärksammades av media

I samband med att Region Skåne, HSB Malmö och Heimstaden anslöt sig till det digitala behörighetssystemet Smart passage, som SOS Alarm utvecklat tillsammans med Amido och Swedlock, bjöd SOS Alarm in lokalmedia till en presentation av tjänsten och hur den möjliggör effektivare insatser vid 112-larm. Både P4 Malmöhus och Skånska Dagbladet var på plats och intervjuade larmoperatörer från SOS om hur Smart passage effektiviserar såväl deras arbete som ambulanssjukvårdarnas insatser.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Ökad prestanda och enklare integrationer i nylanserad version av Alliera

Amido lanserar en rad nya funktioner och förbättringar i den nya versionen av bolagets plattform för digitala behörigheter, Alliera. Uppdateringen 2023.2 innebär bland annat förenklad installation, snabbare sökningar och optimerad import av digitala nycklar.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

SOS Alarms system för digitala behörigheter ger Malmös ambulanser snabbare tillträde vid larm

SOS Alarms digitala behörighetssystem Smart passage möjliggör nu effektivare insatser vid 112-larm för ännu fler svenskar. Region Skånes ambulanssjukvård förses med digital behörighet till anslutna fastigheter och kan på så sätt rädda liv betydligt snabbare. SOS Alarm har utvecklat systemet tillsammans med Amido AB och Swedlock. – Med Region Skånes anslutning till Smart passage skapas samhällsnytta för både fastighetsägare och för dem som söker hjälp via 112. Tjänsten underlättar för samtliga att få snabbare hjälp, säger Jonas Runesson, produktägare på SOS Alarm.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Rättelse av Amido kvartalsrapport 1 april-30 juni 2023

I samband med publiceringen av andra kvartalsrapporten redovisades inte ackumulerat resultat och kassaflöde för perioden 1 januari-30 juni. Rapporten är nu rättad och publicerad. Den bifogade pdf-bilagan har även försetts med MAR--etikett då den tidigare saknades.
Läs mer
Se alla nyheter