Amido har tecknat avtal med Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden

Västerstaden grundades 1970 av Handelsbanken för att förvalta bankens fastigheter. Sedan 1990 ägs företaget av Sven Gustafsson tillika VD. Västerstaden omsätter cirka 3.200 lägenheter och 294 lokaler i 96 fastigheter, fördelat på nio olika städer med en totalyta om 264.000 kvm. Hyresomsättningen uppgår till 371 miljoner kronor. De bistår fastighetsägare med total-, teknisk – och kameral förvaltning. Huvudkontoret är beläget i Göteborg.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden har tecknat avtal för implementation av Alliera.

Marknadsinformation: Under den bundna avtalstiden på 36 månader är förväntat avtalsvärde 700.000 kronor.

Amido levererar Alliera till Västerstaden. Inom kort kommer tillgängligheten för Västerstadens kunder att öka. Västerstaden uppdaterar sig digitalt och har valt Amido för leverans utav av överordnad passersystemsadministration.

Utöver detta tecknar de även Amidos driftcentral vilket gör ärendehanteringen betydligt smidigare och personligare. Avtalet tecknas initialt i 36 månader.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter