Amido har tecknat avtal med Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden

Västerstaden grundades 1970 av Handelsbanken för att förvalta bankens fastigheter. Sedan 1990 ägs företaget av Sven Gustafsson tillika VD. Västerstaden omsätter cirka 3.200 lägenheter och 294 lokaler i 96 fastigheter, fördelat på nio olika städer med en totalyta om 264.000 kvm. Hyresomsättningen uppgår till 371 miljoner kronor. De bistår fastighetsägare med total-, teknisk – och kameral förvaltning. Huvudkontoret är beläget i Göteborg.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Förvaltnings Aktiebolaget Västerstaden har tecknat avtal för implementation av Alliera.

Marknadsinformation: Under den bundna avtalstiden på 36 månader är förväntat avtalsvärde 700.000 kronor.

Amido levererar Alliera till Västerstaden. Inom kort kommer tillgängligheten för Västerstadens kunder att öka. Västerstaden uppdaterar sig digitalt och har valt Amido för leverans utav av överordnad passersystemsadministration.

Utöver detta tecknar de även Amidos driftcentral vilket gör ärendehanteringen betydligt smidigare och personligare. Avtalet tecknas initialt i 36 månader.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido utser Benjamin Kype till Chief Commercial Officer

Amido meddelar idag att Benjamin Kype har utsetts till Chief Commercial Officer och blir medlem i bolagets ledningsgrupp. Benjamin efterträder därmed Anton Thynell som under de senaste åren innehaft olika uppdrag och ansvarsområden i ledningsgruppen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Se alla nyheter