Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Nyhetsbild
För mer information
Patrik Simson
,
CEO
på Amido
+46 70 283 77 65
patrik.simson@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Lundbergs Fastigheter
Lundbergs Fastigheter

Amido erbjuder lösningar för administration och hantering av behörigheter till passersystem, lås och andra elektroniska enheter till fastighetsägare, bostadsbolag, offentlig verksamhet och företag i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 40 MSEK, har 39 medarbetare och huvudkontor i Göteborg. Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker: AMIDO). www.amido.se

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning. Partnerskapet innebär ökad trygghet och säkerhet för Lundbergs samtliga bostadshyresgäster.

– Att medverka till att våra hyresgäster har en boendemiljö som präglas av trygghet och säkerhet är en självklarhet för oss som fastighetsägare, säger Johan Ladenberg, vd Lundbergs Fastigheter.

Smart Passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock, och innebär att ambulanser och Räddningstjänstens fordon är utrustade med teknik som möjliggör digital inpassering till en fastighet som är uppkopplad mot tjänsten vid ett SOS-alarm. Tjänsten kan enkelt integreras med befintliga låssystem och ersätter traditionell nyckelhantering.

– Med Smart Passage ökar vi tryggheten för människor samtidigt som vi effektiviserar samhällets hjälpresurser genom digitalisering. Lundbergs Fastigheter är en ledande aktör inom fastighetsbranschen som aktivt tar ansvar för denna positiva utveckling, och vi ser därför fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete, säger Patrik Simson, vd Amido.

Om Lundbergs Fastigheter
Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges stora privata fastighetsägare med ett fastighetsvärde om cirka 28 mdkr. Bolaget har verksamhet i tio städer i Sverige, från Stockholm i öst till Göteborg i väst. Fastighetsbeståndet, som till stor del byggts i egen regi, utgörs av cirka en miljon kvadratmeter uthyrningsbar yta fördelade på 130 fastigheter. Arean består till cirka 50 procent av bostäder, resterande area är kommersiella lokaler som mestadels avser kontor och handel.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Patrik Simson, vd Amido, patrik.simson@amido.se
Mobil: +46 70 283 77 65
www.amido.se

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido utser Benjamin Kype till Chief Commercial Officer

Amido meddelar idag att Benjamin Kype har utsetts till Chief Commercial Officer och blir medlem i bolagets ledningsgrupp. Benjamin efterträder därmed Anton Thynell som under de senaste åren innehaft olika uppdrag och ansvarsområden i ledningsgruppen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Se alla nyheter