Amido och Uppsalahem i samarbetsavtal

Nyhetsbild
För mer information
Einar Lindquist
,
Interim VD
på Amido
031 - 719 20 70
einar.lindquist@amido.se
amido.se
https://www.uppsalahem.se/
Dokument och länkar

Amido erbjuder en plattform för att administrera passersystem, till framför allt fastighetsbolag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 30 miljoner SEK, har 32 personer anställda och huvudkontor i Göteborg.Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker: AMIDO).

Om Uppsalahem
Uppsalahem ägs av Uppsala kommun och är Uppsalas ledande bostadsbolag med ca 18 000 bostäder. Totalt har ca 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden i och runt om staden. https://www.uppsalahem.se/

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido har tecknat avtal med bostadsbolaget Uppsalahem för hantering av behörigheter och accesser. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt för att mäta och utvärdera nyttorna av Amidos lösningar, med full utrullning som målsättning.

– Vi har länge funderat på rätt teknik för digitala lås, det är ju ett område som utvecklas mycket. Vi
tror att Amido kan bli den byggsten som gör oss oberoende av enskilda leverantörer. Detta ger oss full rådighet i att utvecklas med smarta och digitala lås, både när det gäller hastighet och teknologier. De digitala låsen är en självklar pusselbit när vi ökar hastigheten i utvecklingen av våra smarta fastigheter, säger Åsa Engström, IT- och digitaliseringschef på Uppsalahem.


– Vi ser fram emot att arbeta nära Uppsalahem för att inledningsvis utvärdera hur Amidos lösningar kan skapa värde i deras verksamhet. Avtalet är ett viktigt steg i Amidos utveckling och det är inspirerande att vara en del av digitaliseringsresan i ett ledande bostadsbolag, säger Einar Lindquist, tf. vd Amido.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido utser Benjamin Kype till Chief Commercial Officer

Amido meddelar idag att Benjamin Kype har utsetts till Chief Commercial Officer och blir medlem i bolagets ledningsgrupp. Benjamin efterträder därmed Anton Thynell som under de senaste åren innehaft olika uppdrag och ansvarsområden i ledningsgruppen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Se alla nyheter