Amido och Uppsalahem i samarbetsavtal

Nyhetsbild
För mer information
Einar Lindquist
,
Interim VD
på Amido
031 - 719 20 70
einar.lindquist@amido.se
amido.se
https://www.uppsalahem.se/
Dokument och länkar

Amido erbjuder en plattform för att administrera passersystem, till framför allt fastighetsbolag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 30 miljoner SEK, har 32 personer anställda och huvudkontor i Göteborg.Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker: AMIDO).

Om Uppsalahem
Uppsalahem ägs av Uppsala kommun och är Uppsalas ledande bostadsbolag med ca 18 000 bostäder. Totalt har ca 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem i områden i och runt om staden. https://www.uppsalahem.se/

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido har tecknat avtal med bostadsbolaget Uppsalahem för hantering av behörigheter och accesser. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt för att mäta och utvärdera nyttorna av Amidos lösningar, med full utrullning som målsättning.

– Vi har länge funderat på rätt teknik för digitala lås, det är ju ett område som utvecklas mycket. Vi
tror att Amido kan bli den byggsten som gör oss oberoende av enskilda leverantörer. Detta ger oss full rådighet i att utvecklas med smarta och digitala lås, både när det gäller hastighet och teknologier. De digitala låsen är en självklar pusselbit när vi ökar hastigheten i utvecklingen av våra smarta fastigheter, säger Åsa Engström, IT- och digitaliseringschef på Uppsalahem.


– Vi ser fram emot att arbeta nära Uppsalahem för att inledningsvis utvärdera hur Amidos lösningar kan skapa värde i deras verksamhet. Avtalet är ett viktigt steg i Amidos utveckling och det är inspirerande att vara en del av digitaliseringsresan i ett ledande bostadsbolag, säger Einar Lindquist, tf. vd Amido.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter