Amido levererar till AB Nynäshamnsbostäder

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om kunden

AB Nynäshamnsbostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag.
Deras bostadsområden ligger utspridda från kulturbygden Sorunda, gamla bruksorten Stora Vika, golf- och hästrika orten Ösmo till centrala Nynäshamn.
Bolaget har sitt ursprung som stiftelse, bildades 1946 och hette då Stiftelsen Hyresbostäder i Nynäshamn. Den 1 januari 1995 ombildades företaget från stiftelse till aktiebolag och blev AB Nynäshamnsbostäder.

Nynäshamnsbostäder äger och förvaltar 2 293 hyreslägenheter i Nynäshamn, Ösmo, Stora Vika och Sorunda.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

AB Nynäshamnsbostäder tecknar avtal med Amido för leverans utav Alliera och Smart passage till sina bostadshus.

Marknadsinformation: Nynäshamnsbostäder har ca sexhundra lägenheter i sitt bestånd som ska anslutas vilket är relativt få jämfört med de hundrasextiotusen som finns hos Amido men ramavtalet är en strategisk milstolpe med en kund som ser framåt i digitaliseringen och inkluderar Smart passage trots att de är i ett geografiskt område som ännu inte har anslutit till Smart passage.

Att Nynäshamnsbostäder valde Alliera, är tack vare systemets säkra och effektiva sätt att administrera access till fastigheterna. Att smidigt och tryggt kunna ge tillträde till sina fastigheter, för hyresgäster, fastighetsskötare och entreprenörer gjorde att Amido blev ett självklart val.

Nynäshamnsbostäder har en rad olika fabrikat av passersystem i sina fastigheter och genom att använda Alliera kan de fortsätta att använda dessa, utan att behöva byta ut dem, vilket givetvis vore kostsamt i både tid och pengar.

AB Nynäshamnsbostäder värdeord är: Framtidstro, flexibilitet, frihet och trygghet. Och Alliera öppnar upp för alla delar.

Att smidigt kunna ge access till entreprenörer som behöver komma in i fastigheten, är efter leverans ett minne blott. Tillsammans med leveransen utav Smart passage som ger en utökad trygghet, då blåljus enkelt kan ta sig in vid behov.

Amidos VD, Johnny Berlic, hoppas att fler bostadsbolag ska få upp ögonen för Smart passage. Fler intresserade, innebär en större kännedom och fler räddningstjänster som ansluter sig.
Vi väntar på att räddningstjänst och ambulans ska ansluta sig så vi kan sätta Smart passage i drift i det aktuella området. Samt att fler Regioner och räddningstjänster ansluter sig för att öka tryggheten i hela Sverige.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter