Amido tecknar avtal med Degerforsbyggen

Nyhetsbild
För mer information
Patrik Simson
,
CEO
på Amido
+46 70 283 77 65
patrik.simson@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Amido erbjuder en plattform för att administrera passersystem, till framför allt fastighetsbolag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden. Bolaget grundades 2008, omsätter cirka 30 miljoner SEK, har 32 personer anställda och huvudkontor i Göteborg. Amido AB är marknadsnoterat på Spotlight Stock Market (Ticker: AMIDO). www.amido.se

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido AB (publ) (”Bolaget”) har tecknat avtal med Degerforsbyggen AB avseende Alliera, en plattform för passersystem och accesshantering. Avtalet löper över 3 år och är värt ca 500 KSEK.

Degerforsbyggen AB är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun som äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Deras fastighetsbestånd innefattar 835 lägenheter och 113 lokaler. Amidos avtal med Degerforsbyggen innefattar samtliga fastigheter.

– Med Alliera som plattform säkerställer Degerforsbyggen en enkel och smidig hantering för passersystem och accesshantering när de fortsätter sin resa att digitalisera kommunens fastigheter. Att erhålla Degerforsbyggens förtroende är givetvis något vi är väldigt glada och stolta över samtidigt som det är ett kvitto på att vi gör rätt saker för våra kunder, säger Patrik Simson, vd Amido.

– Degerforsbyggen har valt Amidos tjänst Alliera för hantering av passersystemen i kommunens fastigheter och bostäder. Detta kommer att förenkla för oss och vi får en enhetlig administrativ plattform för accesser. Vi kommer också att ansluta till Opna för effektivare hantering av våra entreprenörers tillträde till våra fastigheter och lokaler, säger Sofie Martin, Ekonomi- och administrativ chef på Degerforsbyggen.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Patrik Simson, vd Amido, patrik.simson@amido.se, +46 70 283 77 65

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter