Europeiskt persontrafikbolag skriver avtal med Amido.

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Head of Sales
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Det europeiska transportbolaget och Amido skriver ramavtal. Avtalet gäller i 24 månader.

Det europeiska transportbolaget bedriver persontrafik och skapar transportlösningar över hela världen, vilket ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Att de väljer att skriva ramavtal med Amido är ett bevis på nyttan i vår produktportfölj.

Transportbolaget har närmare 100 000 medarbetare världen över, varav de som arbetar i Sverige nyttjar Amidos lösningar för accesshantering. Det nya avtalet tecknas i 24 månader och räknas som strategiskt viktigt för Amido.

Med avtalet stärker vi vår position som en del av infrastrukturen i norden. Detta är ett kvitto på att våra lösningar skapar säkerhet och trygghet för kunder som hanterar transporter. säger Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter