Europeiskt persontrafikbolag skriver avtal med Amido.

Nyhetsbild
För mer information
Anton Thynell
,
Chief Commercial Officer
på Amido
031 - 719 20 70
anton.thynell@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Det europeiska transportbolaget och Amido skriver ramavtal. Avtalet gäller i 24 månader.

Det europeiska transportbolaget bedriver persontrafik och skapar transportlösningar över hela världen, vilket ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Att de väljer att skriva ramavtal med Amido är ett bevis på nyttan i vår produktportfölj.

Transportbolaget har närmare 100 000 medarbetare världen över, varav de som arbetar i Sverige nyttjar Amidos lösningar för accesshantering. Det nya avtalet tecknas i 24 månader och räknas som strategiskt viktigt för Amido.

Med avtalet stärker vi vår position som en del av infrastrukturen i norden. Detta är ett kvitto på att våra lösningar skapar säkerhet och trygghet för kunder som hanterar transporter. säger Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter