Amido och Unloc ingår ett samarbets- och återförsäljaravtal

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Chriss Grau, Account Manager Sverige. Unloc AS
072-859 50 30
chriss@unloc.app
https://se.unloc.app/
Dokument och länkar

Om Unloc AS

Unloc är ett norskt teknikföretag, med ambitionen att bygga världens digitala nyckelring. Genom integrationer med de ledande låsleverantörerna kopplar Unloc alla smarta lås eller åtkomstsystem som finns tillgängliga idag till en innovativ mjukvaruplattform för administration och användning av nycklar via vår app. Sedan starten 2017 har Unloc etablerat sig som standard inom mobilnycklar genom samarbete med några av Nordens största aktörer inom fastigheter, logistik, välfärdsteknik med mera. Företaget är baserat i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och London. Läs mer på unloc.app.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Båda parter kompletterar varandras värdeförslag. Unloc AS är en leverantör av mobilnycklar och aggregator av digitala lås. Unloc låter människor öppna dörrar och dela nycklar med andra från sin telefon, lika enkelt som att skicka ett textmeddelande. Detta möjliggörs av Unloc-aktiverande digitala och elektroniska lås. Amido är en aggregator av accesspunkter och tillhandahåller en lösning för att hantera och automatisera åtkomsträttigheter oberoende av vilket passersystem som är installerat. Amido stödjer kunden med verktyg som ligger i linje med kundens mål.

Avsikten med detta avtal mellan båda parter är att ge företagen en gemensam grund för att samarbeta, integrera och återförsälja produkter och tjänster globalt, för att komplettera varandras värdeerbjudanden.

Var och en av parterna kommer initialt att fokusera på att sälja de andra parternas produkter och tjänster på sin egen hemmamarknad – Sverige för Amido AB och Norge för Unloc AS. I praktiken innebär detta att Amido AB kommer att sträva efter att sälja Unlocs mobilnyckellösning till sin befintliga kundbas och introducera den för nya prospekt, medan detsamma gäller Unloc AS.

Vi är väldigt glada över att gå in i detta samarbete med Amido. Våra produkter kompletterar varandra väl och vi kommer att ha en framtidssäker lösning när vi kombinerar våra teknologier. Våra gemensamma ansträngningar ska säkerställa att fastighetsaktörer som investerar i en digital lösning har ännu fler alternativ. – Chriss Grau, Account Manager, Unloc AS

Vi har valt att fördjupa vårt samarbete med Unloc baserat på deras team och teknologi. De har arbetat hårt för att utveckla en mobiltelefon/smarttelefonbaserad upplevelse. Tillsammans kommer vi att bättre kunna tillgodose våra kunders lösning. Jag ser fram emot att arbeta nära Unloc i vår expansion på den europeiska marknaden. – Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Artikel

SOS Alarms pressevent om Smart passage med Amido i Malmö uppmärksammades av media

I samband med att Region Skåne, HSB Malmö och Heimstaden anslöt sig till det digitala behörighetssystemet Smart passage, som SOS Alarm utvecklat tillsammans med Amido och Swedlock, bjöd SOS Alarm in lokalmedia till en presentation av tjänsten och hur den möjliggör effektivare insatser vid 112-larm. Både P4 Malmöhus och Skånska Dagbladet var på plats och intervjuade larmoperatörer från SOS om hur Smart passage effektiviserar såväl deras arbete som ambulanssjukvårdarnas insatser.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Ökad prestanda och enklare integrationer i nylanserad version av Alliera

Amido lanserar en rad nya funktioner och förbättringar i den nya versionen av bolagets plattform för digitala behörigheter, Alliera. Uppdateringen 2023.2 innebär bland annat förenklad installation, snabbare sökningar och optimerad import av digitala nycklar.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

SOS Alarms system för digitala behörigheter ger Malmös ambulanser snabbare tillträde vid larm

SOS Alarms digitala behörighetssystem Smart passage möjliggör nu effektivare insatser vid 112-larm för ännu fler svenskar. Region Skånes ambulanssjukvård förses med digital behörighet till anslutna fastigheter och kan på så sätt rädda liv betydligt snabbare. SOS Alarm har utvecklat systemet tillsammans med Amido AB och Swedlock. – Med Region Skånes anslutning till Smart passage skapas samhällsnytta för både fastighetsägare och för dem som söker hjälp via 112. Tjänsten underlättar för samtliga att få snabbare hjälp, säger Jonas Runesson, produktägare på SOS Alarm.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Rättelse av Amido kvartalsrapport 1 april-30 juni 2023

I samband med publiceringen av andra kvartalsrapporten redovisades inte ackumulerat resultat och kassaflöde för perioden 1 januari-30 juni. Rapporten är nu rättad och publicerad. Den bifogade pdf-bilagan har även försetts med MAR--etikett då den tidigare saknades.
Läs mer
Se alla nyheter