Amido och Unloc ingår ett samarbets- och återförsäljaravtal

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Chriss Grau, Account Manager Sverige. Unloc AS
072-859 50 30
chriss@unloc.app
https://se.unloc.app/
Dokument och länkar

Om Unloc AS

Unloc är ett norskt teknikföretag, med ambitionen att bygga världens digitala nyckelring. Genom integrationer med de ledande låsleverantörerna kopplar Unloc alla smarta lås eller åtkomstsystem som finns tillgängliga idag till en innovativ mjukvaruplattform för administration och användning av nycklar via vår app. Sedan starten 2017 har Unloc etablerat sig som standard inom mobilnycklar genom samarbete med några av Nordens största aktörer inom fastigheter, logistik, välfärdsteknik med mera. Företaget är baserat i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och London. Läs mer på unloc.app.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Båda parter kompletterar varandras värdeförslag. Unloc AS är en leverantör av mobilnycklar och aggregator av digitala lås. Unloc låter människor öppna dörrar och dela nycklar med andra från sin telefon, lika enkelt som att skicka ett textmeddelande. Detta möjliggörs av Unloc-aktiverande digitala och elektroniska lås. Amido är en aggregator av accesspunkter och tillhandahåller en lösning för att hantera och automatisera åtkomsträttigheter oberoende av vilket passersystem som är installerat. Amido stödjer kunden med verktyg som ligger i linje med kundens mål.

Avsikten med detta avtal mellan båda parter är att ge företagen en gemensam grund för att samarbeta, integrera och återförsälja produkter och tjänster globalt, för att komplettera varandras värdeerbjudanden.

Var och en av parterna kommer initialt att fokusera på att sälja de andra parternas produkter och tjänster på sin egen hemmamarknad – Sverige för Amido AB och Norge för Unloc AS. I praktiken innebär detta att Amido AB kommer att sträva efter att sälja Unlocs mobilnyckellösning till sin befintliga kundbas och introducera den för nya prospekt, medan detsamma gäller Unloc AS.

Vi är väldigt glada över att gå in i detta samarbete med Amido. Våra produkter kompletterar varandra väl och vi kommer att ha en framtidssäker lösning när vi kombinerar våra teknologier. Våra gemensamma ansträngningar ska säkerställa att fastighetsaktörer som investerar i en digital lösning har ännu fler alternativ. – Chriss Grau, Account Manager, Unloc AS

Vi har valt att fördjupa vårt samarbete med Unloc baserat på deras team och teknologi. De har arbetat hårt för att utveckla en mobiltelefon/smarttelefonbaserad upplevelse. Tillsammans kommer vi att bättre kunna tillgodose våra kunders lösning. Jag ser fram emot att arbeta nära Unloc i vår expansion på den europeiska marknaden. – Anton Thynell, Head Of Sales, Amido AB

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter