TRUSTÉ tecknar avtal med Amido

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Amido

Amidos digitala plattform låter fastighetsägare enkelt dela access till låsta utrymmen oavsett passersystem eller paketbox. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access vid larm och allt från logistik, till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – automatiserat och enkelt.

Om TRUSTÉ

Utmanande – NytänkandeTruste är ett gäng som ständigt är på väg framåt. Vi är nyfikna och utmanar oss själva och branschen med nya tankesätt. Allt för att ni som kunder ska få den bästa servicen.Med våra 15 år i branschen med erfarenheter från både privat och kommersiell sektor kan vi hjälpa er med utmaningen att skapa en enklare förvaltning av just era fastigheter.För oss är det viktigt att ni får full insikt och transparens i hur vårt uppdrag mot er som kund framskrider.Sammanfattat innebär detta för er att ni nu har hittat en helhetsleverantör av alla era fastighetsrelaterade tjänster.‍

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Nystartade TRUSTÉ står för smart och bekväm fastighetsförvaltning riktat till bostadsrättsföreningar. TRUSTÈ har tecknat avtal med Amido för användning av Alliera för sina kunder.

Marknadsinformation: Avtalet är på 36 månader med löpande förlängning. Driftsättningen påbörjas omedelbart och förväntas ge en marginell påverkan på omsättningen 2021.


Amido har precis öppnat för att ta in bostadsrättsföreningar till Smart passage. Som ett led i detta såg vi TRUSTÉ som en utmärkt partner att arbeta tillsammans med. Med sin erfarenhet från branschen identifierade TRUSTÉ direkt att de kommer få en utmaning med administrationen av kunders passersystem allt eftersom fler bostadsrättsföreningar blir kunder. Inte minst därför att bostadsrättsföreningar ofta är försiktiga i att ta investeringar.

– Tillsammans kommer vi arbeta med att effektivisera leveransen till bostadsrättsföreningarna samtidigt som det blir till ett konkurrensmässigt pris för hela TRUSTÉs erbjudande. Effektiviseringarna med Alliera kommer ge kunderna bättre pris och service. Smart passage kommer kunna erbjudas enkelt och kostnadseffektivt, säger Johnny Berlic, vd Amido AB.

Björn Agerstig, medgrundare av TRUSTÉ, vad är er målbild de närmaste åren och hur hjälper Amidos Alliera er att nå dit?

– TRUSTÉ satsar på att digitalisera och effektivisera fastighetsförvaltningen samt fastighetsskötseln för främst bostadsrättsföreningar. Tillsammans med Amido Alliera tar TRUSTÉ ett stort steg i den riktningen och kan erbjuda våra kunder en smidig lösning för allt från hanteringar av digitala nycklar, smarta lösningar för tvättstugebokningar samt förenkla för blåljuspersonal vid akuta larm.

Med målet satt att hjälpa 5-10 procent av Stockholms bostadsrättsföreningar inom en femårsperiod så är partnerskapet med Amido en given pusselbit för att kunna nå dit.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Se alla nyheter