Byta Passersystem? Det här skall du tänka på!

Nyhetsbild
För mer information
Johanna Maijgren
,
Digital marknadsförare
på Amido
0735350044
johanna.maijgren@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Dags att byta passersystem? Vi förstår att det är en stor djungel där ute för fastighetsägare. Det finns flera faktorer som är bra att tänka på innan man startar igång projektet att byta.

För att underlätta har vi tagit fram några faktorer som är bra att tänka på innan man börjar ta in offerter.

Enkelhet

Det ska vara enkelt och smidigt att lägga till ny behörighet när du får en ny boende. Något som troligen har hänt alla någon gång är att man har tappat bort sin nyckel till hemmet. Du behöver en lösning där du enkelt kan spärra nyckeln. Vår rekommendation är att du har en plattform eller webbgränssnitt som du även kan komma åt hemifrån.

Något som man kan missa i val av passersystem är att se över hur systemet fungerar. Det ska vara så enkelt att du inte behöver ha en stor manual för nyanställda.

Säkerhet

Lösningen ska självklart vara säker!

Speciellt med tanke på GDPR. Dina boende ska känna sig trygga med sina personuppgifter, och ska när som helst kunna få ett underlag hur du har hanterar dom.

Plattformen/ appen/ webbgränssnittet ska vara säkert att ingen obehörig kan få tillgång till uppgifter.

Funktioner

Varje fastighetsägare har olika behov beroende på antal hyresgäster, hur många fastigheter man har och om det finns elektronisk tvättbokning med mera.

Tips är att göra en lista över de funktioner du tycker är viktigast. Några kan exempel vara support hjälp och enkel plattform. Skalbarhet, kommer du att förvärva eller sälja fastigheter vilket kommer påverka val av passersystems leverantör.

Budget

Hur mycket får projektet kosta? Fundera över vilka funktioner och lösningar som är viktigast för dig och be om offerter för att få en uppskattning vad arbetet kommer kosta och driftkostnader enligt de kraven du har.

Tips. Du kan kombinera ett flertal olika leverantörer men administrera allt i vår plattform Alliera. Vid användandet av vår plattform vinner du tid, då du inte behöver utbilda personal i flera system. Du kan enklare byta leverantör då du fortsätter i samma plattform för behörigheter.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om vår produkt.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter