Granitor Electro tecknar återförsäljaravtal med Amido

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Håkan Östmo, Regionchef Security
010-470 75 35
hakan.ostmo@granitor.se
Dokument och länkar

Om Amido

Marknadens ledande plattform för passersystem. Få ett helikopterperspektiv över vilka som har tillträde till dina fastigheter. I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm.

Om Granitor Electro

Granitor Electro är en del av Granitor-gruppen och ett av Skandinaviens största elteknikföretag, som finns på ett sextiotal orter runt om i Sverige. Vårt fokus ligger på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, security, fastighetsautomation, industriteknik och hissar.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Granitor Electro har valt att ingå ett samarbete, där Granitor tecknar återförsäljaravtal med Amido.

Granitor Electro och Amido har tecknat ett återförsäljaravtal, vilket innebär att Granitor kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Granitor Electro får med Amidos produkter en kraftfull plattform, och kan därmed erbjuda kunder inom entreprenad och fastighetsutveckling full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem som används. Kunderna får dessutom en smidigare och tryggare vardag, genom ”Smart passage”, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för ambulans och räddningstjänst via SOS Alarm, samt ”Opna”, en tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID.

Med vårt synsätt att lära oss och förstå varje kunds verklighet, utmaningar och bransch kan vi skapa effektiva lösningar. Tillsammans med Amido och det partnerskap det innebär, etablerar vi fler
värdefulla lösningar för våra kunder, säger Håkan Östmo, Regionchef Security, Granitor Electro.

– Vi är glada att Granitor har hittat till oss och att vi tillsammans kan hjälpa fler bolag. Genom fler samarbetspartners kan vi erbjuda fler våra lösningar, det är ovärderligt, säger Anton Thynell, Head Of Sales, Amido.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter