Hjälp oss att välja logotyp

Nyhetsbild
För mer information
Johanna Maijgren
,
Digital marknadsförare
på Amido
0735350044
johanna.maijgren@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Äntligen är det dags, våra två produkter Alliera och DAX ska få sina egna logotyper.

Update: tävlingen är avslutad

Vi har valt ut finalister från vår designtävling på 99designs gällande våra nya logotyper och skapat en omröstning (poll). Vi skulle gärna vilja ha din feedback och därför anordnar vi en tävling. De 6 personer som vi anser har gett oss den bästa feedbacken kommer att få en biobiljett. Skriv därför mejladress i någon av kommentarsfälten i respektive poll. (Mer om tävlingsreglerna står längre ner)

Kort information om våra produkter

Alliera

Alliera är en webbplattform där man som fastighetsägare kan administrera sin digitala nycklar (taggar). En kund kan mixa flera fabrikat från passagesystem, tvättbokning och digitala postboxar i Alliera.
Kund kan i Alliera exempelvis lägga till en ny tagg, spärra en tagg, se vem som bokade ett visst tvättpass, dra ut loggar med mera.

DAX – Tillskottet i Amido familjen

DAX står för Distributed Access eXchange. Vår produkt låter passagesystemägaren dela rättigheten att ge andra aktörer behörighet att komma in i fastigheten. Detta betyder att oberoende vilket passagesystem som är installerat och oberoende vem personen är kan passagesystemsägaren ge rättighet till en tredje part att få access till ett objekt. En tredje aktör kan vara räddningstjänsten.

Tillsammans med SOS alarm har vi utvecklat en tjänst som heter Smart passage, där använder vi oss av vår teknologi DAX. Detta ger räddningstjänsten behörighet att komma in i en fastighet vid en utryckning. För att komma in i fastigheten använder räddningstjänsten en digital nyckel (tagg), denna tagg får behörighet till rätt fastighet vid en utryckning.

Andra exempel man kan använda DAX till:

  • Ge mamma behörighet att vattna blommorna när du är på semester
  • Paketleverans, t.ex. att DHL kan lämna paket innanför dörren
  • Matleverans, direkt in i kylen


Tävlingsregler

En jury på Amido kommer välja sammanlagt sex vinnare som har gett den bästa feedbacken. Tre vinnare från Alliera logotypen och tre vinnare från DAX logotypen.
Vinnarna kommer få en var sin biobiljett.

Tävlingen gäller till och med den 29 juli 2019 och vinnarna kommer presenteras på hemsidan, önskar man att vara anonym och inte stå med på sidan meddela oss. Vinnarna kommer få sin biobiljett utskickad till sig senast den 2 augusti 2019.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna

Alliera:
Jörgen A
Håkan N
Mathias G

DAX:
Amir M
Tomas G
Petra P L

Våra nya logotyper

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Artikel

SOS Alarms pressevent om Smart passage med Amido i Malmö uppmärksammades av media

I samband med att Region Skåne, HSB Malmö och Heimstaden anslöt sig till det digitala behörighetssystemet Smart passage, som SOS Alarm utvecklat tillsammans med Amido och Swedlock, bjöd SOS Alarm in lokalmedia till en presentation av tjänsten och hur den möjliggör effektivare insatser vid 112-larm. Både P4 Malmöhus och Skånska Dagbladet var på plats och intervjuade larmoperatörer från SOS om hur Smart passage effektiviserar såväl deras arbete som ambulanssjukvårdarnas insatser.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Ökad prestanda och enklare integrationer i nylanserad version av Alliera

Amido lanserar en rad nya funktioner och förbättringar i den nya versionen av bolagets plattform för digitala behörigheter, Alliera. Uppdateringen 2023.2 innebär bland annat förenklad installation, snabbare sökningar och optimerad import av digitala nycklar.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

SOS Alarms system för digitala behörigheter ger Malmös ambulanser snabbare tillträde vid larm

SOS Alarms digitala behörighetssystem Smart passage möjliggör nu effektivare insatser vid 112-larm för ännu fler svenskar. Region Skånes ambulanssjukvård förses med digital behörighet till anslutna fastigheter och kan på så sätt rädda liv betydligt snabbare. SOS Alarm har utvecklat systemet tillsammans med Amido AB och Swedlock. – Med Region Skånes anslutning till Smart passage skapas samhällsnytta för både fastighetsägare och för dem som söker hjälp via 112. Tjänsten underlättar för samtliga att få snabbare hjälp, säger Jonas Runesson, produktägare på SOS Alarm.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Rättelse av Amido kvartalsrapport 1 april-30 juni 2023

I samband med publiceringen av andra kvartalsrapporten redovisades inte ackumulerat resultat och kassaflöde för perioden 1 januari-30 juni. Rapporten är nu rättad och publicerad. Den bifogade pdf-bilagan har även försetts med MAR--etikett då den tidigare saknades.
Läs mer
Se alla nyheter