Hjälp oss att välja logotyp

Nyhetsbild
För mer information
Johanna Maijgren
,
Digital marknadsförare
på Amido
0735350044
johanna.maijgren@amido.se
amido.se
Dokument och länkar
Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Äntligen är det dags, våra två produkter Alliera och DAX ska få sina egna logotyper.

Update: tävlingen är avslutad

Vi har valt ut finalister från vår designtävling på 99designs gällande våra nya logotyper och skapat en omröstning (poll). Vi skulle gärna vilja ha din feedback och därför anordnar vi en tävling. De 6 personer som vi anser har gett oss den bästa feedbacken kommer att få en biobiljett. Skriv därför mejladress i någon av kommentarsfälten i respektive poll. (Mer om tävlingsreglerna står längre ner)

Kort information om våra produkter

Alliera

Alliera är en webbplattform där man som fastighetsägare kan administrera sin digitala nycklar (taggar). En kund kan mixa flera fabrikat från passagesystem, tvättbokning och digitala postboxar i Alliera.
Kund kan i Alliera exempelvis lägga till en ny tagg, spärra en tagg, se vem som bokade ett visst tvättpass, dra ut loggar med mera.

DAX – Tillskottet i Amido familjen

DAX står för Distributed Access eXchange. Vår produkt låter passagesystemägaren dela rättigheten att ge andra aktörer behörighet att komma in i fastigheten. Detta betyder att oberoende vilket passagesystem som är installerat och oberoende vem personen är kan passagesystemsägaren ge rättighet till en tredje part att få access till ett objekt. En tredje aktör kan vara räddningstjänsten.

Tillsammans med SOS alarm har vi utvecklat en tjänst som heter Smart passage, där använder vi oss av vår teknologi DAX. Detta ger räddningstjänsten behörighet att komma in i en fastighet vid en utryckning. För att komma in i fastigheten använder räddningstjänsten en digital nyckel (tagg), denna tagg får behörighet till rätt fastighet vid en utryckning.

Andra exempel man kan använda DAX till:

  • Ge mamma behörighet att vattna blommorna när du är på semester
  • Paketleverans, t.ex. att DHL kan lämna paket innanför dörren
  • Matleverans, direkt in i kylen


Tävlingsregler

En jury på Amido kommer välja sammanlagt sex vinnare som har gett den bästa feedbacken. Tre vinnare från Alliera logotypen och tre vinnare från DAX logotypen.
Vinnarna kommer få en var sin biobiljett.

Tävlingen gäller till och med den 29 juli 2019 och vinnarna kommer presenteras på hemsidan, önskar man att vara anonym och inte stå med på sidan meddela oss. Vinnarna kommer få sin biobiljett utskickad till sig senast den 2 augusti 2019.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna

Alliera:
Jörgen A
Håkan N
Mathias G

DAX:
Amir M
Tomas G
Petra P L

Våra nya logotyper

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido utser Benjamin Kype till Chief Commercial Officer

Amido meddelar idag att Benjamin Kype har utsetts till Chief Commercial Officer och blir medlem i bolagets ledningsgrupp. Benjamin efterträder därmed Anton Thynell som under de senaste åren innehaft olika uppdrag och ansvarsområden i ledningsgruppen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Heimstaden först ut med att ansluta sina fastigheter till Smart Passage i Linköping och Norrköping

Heimstaden ansluter nu hela sitt bostadsbestånd med passersystem i Östergötland till Smart passage – det digitala systemet som automatiskt ger räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid larm. Smart passage är utvecklat och framtaget av SOS Alarm tillsammans med Amido och Swedlock.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido kvartalsrapport Q1 2024

Under årets första kvartal levererar Amido en stark tillväxt med bibehållen kostnadskontroll. Sammantaget gör det att vi levererar ett mycket tillfredsställande resultat för kvartalet.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Se alla nyheter