Amido tecknar avtal med Vellinge kommun

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Vellinge kommun

I Vellinge kommun är det nära till både andra delar av Skåne och till kontinenten. På mindre än en halvtimme når du både Köpenhamn och de skånska metropolerna Malmö och Lund eller en färjeförbindelse till Tyskland eller Polen. Befolkningen har ökat varje år sedan kommunen bildades 1974. Den 31 december 2021 hade kommunen 37 452 invånare.
Kommunen har en skola i absolut toppklass som vinner många utmärkelser och alltid hamnar högt i olika rankingar. Här finns en väl utvecklad äldrevård och en mix av moderna affärscentra och pittoreska gårdsbutiker.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Vellinge kommun tecknar avtal för leverans.

Vellinge kommun har tecknat ett 36 månaders avtal om leverans av Amidos lösning Alliera för hantering av accesser. Man kommer att knyta samman alla sina passersystem till en plattform för administration. Med en integration med Vellinge kommuns AD skapas en automation för onboarding och offboarding. När någon slutar och tas bort från AD upphör passerkortet att fungera, vilket skapar en större säkerhet.

Vellinge kommun avser att nyttja tjänsten Opna, som är en kostnadsfri del i Alliera, för att säkerställa en effektiv hantering av alla entreprenörer. En entreprenör som har uppdrag för Vellinge kommun måste säkerställa att alla medarbetare har ett Opna kort för att komma in i fastigheten.

– Amidos lösning kommer väsentligt öka säkerheten och bidra till en mer effektiv hantering av passerkort, medarbetare och entreprenörer. Det ekosystem som Amido uppvisar och de möjligheter som finns kommer att lyfta vårt säkerhetsarbete. Integration med AD och andra tjänster borgar för detta. Framöver vill vi säkerställa en smartare hantering till alla föreningar och deras möjlighet att komma in i lokalerna, här ser vi att Amido och deras ekosystem kommer att hjälpa oss, säger Börje Fennhagen, Fastighetschef på Vellinge kommun

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kommuniké från bolagsstämma i Amido AB (publ) den 10 april 2024

Vid bolagsstämma i Amido AB (publ), org.nr 556751-8708, (”Bolaget”), som hölls på Amidos huvudkontor i Göteborg, den 10 april 2024 fattades bland annat följande beslut.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Se alla nyheter