Amido tecknar avtal med Vellinge kommun

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Vellinge kommun

I Vellinge kommun är det nära till både andra delar av Skåne och till kontinenten. På mindre än en halvtimme når du både Köpenhamn och de skånska metropolerna Malmö och Lund eller en färjeförbindelse till Tyskland eller Polen. Befolkningen har ökat varje år sedan kommunen bildades 1974. Den 31 december 2021 hade kommunen 37 452 invånare.
Kommunen har en skola i absolut toppklass som vinner många utmärkelser och alltid hamnar högt i olika rankingar. Här finns en väl utvecklad äldrevård och en mix av moderna affärscentra och pittoreska gårdsbutiker.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido och Vellinge kommun tecknar avtal för leverans.

Vellinge kommun har tecknat ett 36 månaders avtal om leverans av Amidos lösning Alliera för hantering av accesser. Man kommer att knyta samman alla sina passersystem till en plattform för administration. Med en integration med Vellinge kommuns AD skapas en automation för onboarding och offboarding. När någon slutar och tas bort från AD upphör passerkortet att fungera, vilket skapar en större säkerhet.

Vellinge kommun avser att nyttja tjänsten Opna, som är en kostnadsfri del i Alliera, för att säkerställa en effektiv hantering av alla entreprenörer. En entreprenör som har uppdrag för Vellinge kommun måste säkerställa att alla medarbetare har ett Opna kort för att komma in i fastigheten.

– Amidos lösning kommer väsentligt öka säkerheten och bidra till en mer effektiv hantering av passerkort, medarbetare och entreprenörer. Det ekosystem som Amido uppvisar och de möjligheter som finns kommer att lyfta vårt säkerhetsarbete. Integration med AD och andra tjänster borgar för detta. Framöver vill vi säkerställa en smartare hantering till alla föreningar och deras möjlighet att komma in i lokalerna, här ser vi att Amido och deras ekosystem kommer att hjälpa oss, säger Börje Fennhagen, Fastighetschef på Vellinge kommun

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Nyheter

Seminarium 14/3 - Hur kan uppkopplade fastigheter bidra till ökad trygghet och säkerhet i våra bostadsområden?

Vad kan en progressiv fastighetsägare göra, om vetenskapen och de boende får välja? Den 14 mars bjuder Amido in till ett förmiddagsseminarium och efterföljande rundabordssamtal, för dig som arbetar inom fastighetsbranschen. Talare är professor Peter Esaiasson, ledningskonsult Johan Braw samt en (hemlig) representant från Polisen.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido inleder samarbete med PostNord om accesshantering till fastigheter

Amido och PostNord inleder ett samarbete där Amido ska underlätta för PostNord att få access till olika fastigheter för post- och varubrevshantering.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kvartalsrapport Amido 1 juli-30 september 2023

Lite drygt en månad in på mitt uppdrag med den där sköna känslan av att vara ny på jobbet med allt vad det innebär! Den korta tiden till trots stärks för varje dag min övertygelse om bolagets kompetens och unika position på den marknaden vi verkar. Sverige ligger i framkant inom utveckling av passersystem och accesshantering där Amido intagit en marknadsledande position. Den vetskapen känns givetvis som en väldigt bra bas att bygga vidare på.
Läs mer
Se alla nyheter