Amido förstärker med säljchef

Amido har rekryterat Christian Johansson som ny säljchef.

Amido investerar 2023 i försäljning, där Christian Johansson börjar den första mars som säljchef.

Christian kommer senast från Irisity, där han arbetat som VP Sales Europe med att sälja intelligent kamerabevakning till kommuner och företag i Sverige och internationellt.

Christian, varför valde du Amido?
Amido känns som ett väldigt spännande företag där affärsidén gör att vi kan nå ut till det breda nätverk jag besitter, plus att teamet känns klockrent med stor framtida potential. Ser verkligen fram emot utmaningen och tror massor på bolagets framtid, säger Christian Johansson, säljchef på Amido AB.

Jag ser varmt fram emot att Christian kommer in i Amidoteamet, nu när vi snabbt växlar upp säljaktiviteterna i Bolagets fortsatta tillväxtresa, säger Anton Thynell, COO på Amido AB 

Christian har lång erfarenhet av att bygga lag och utveckla kundaffärer och kommer att kunna bygga vidare på det framgångsrika arbete som skett det senaste året, säger Johnny Berlic, VD på Amido AB.

För mer information:

Johnny Berlic, VD Amido AB 

Dela

Senaste inläggen

PR-bilder-amido-23
Pressreleaser
Johnny Berlic

Amido tecknar återförsäljaravtal.

Amido tecknar ytterligare ett återförsäljaravtal som innebär att samarbetspartnern får vidareförsälja Amidos tjänster till slutkund. Den nya samarbetspartnern tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och

Läs mer»