Amido AB (publ): Amido tecknar återförsäljaravtal med PMC Säkerhet

Amido och PMC Säkerhet har tecknat ett återförsäljaravtal. PMC Säkerhet kommer paketera Amidos molnhosting och Alliera till nya erbjudanden för sina kunder.

Med Alliera får PMC en kraftfull plattform för att erbjuda sina kunder fullservice på administrationshantering av passersystem och driftövervakning, oavsett vilka passersystemsplattformar kunderna har.

Kombinerat med molntjänsten för passersystem kan PMC nu ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag, inte minst då kunderna även blir Smart passage kompatibla.

– På Amido är vi specialiserade på det vi gör, så vi är inte bäst på allt men med partners kombineras styrkorna. Med vår spetsteknologi så blir PMC erbjudande en komplett lösning för kundens säkerhetsbehov, säger Johnny Berlic, vd på Amido.

– Det känns nu bra att kunna erbjuda våra kunder en helhet, säger Erik Lyxell, Regionchef på PMC Säkerhet.

 

Om PMC

Vi tror på den mänskliga kraften bakom varje innovation och utveckling. Tillsammans med dig får vi hela Mälardalen att lysa starkare.

PMC startades 1998 och har sedan dess vuxit sig större både i antal medarbetare och i omsättning. 

Idag har vi ca 150 anställda som med passion och kompetens levererar tjänster inom el, tele/data, säkerhet, brand, fiber och provisorisk el.
Vi har kontor i Västerås, Stockholm, Eskilstuna, Uppsala, Norrtälje och Örebro. Vi ser med tillförsikt fram emot att utveckla vidare våra hållbara, innovativa och konceptuella lösningar för ett energieffektivare Sverige.

Om Amido 
Amidos digitala plattform låter fastighetsägare enkelt dela access till låsta utrymmen oavsett passersystem eller paketbox. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access vid larm och allt från logistik, till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – automatiserat 

 

 

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
Okategoriserad
Johanna Maijgren

NOX är nu integrerat i Alliera

Passersystemet NOX har nu integrerats i Alliera och är fritt tillgängligt att användas hos Amidos och våra partners kunder från och med kommande Allierarelease. NOX

Läs mer»
Pressreleaser
Johanna Maijgren

En av Sveriges största

Amido AB: En av Sveriges största fastighetsägare blir kund.

Ett av Sveriges största fastighetsbolag har tecknat ramavtal för att införa Alliera i sitt förvaltade bestånd.

Läs mer»