Amido tecknar återförsäljaravtal med MW Group

Amido och MW Group har tecknat ett återförsäljaravtal. MW Group kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Med Amidos produkter får MW Group en kraftfull plattform för att erbjuda sina kunder inom fastighet och samhällskritisk infrastruktur full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.

Kombinerat med MW Groups befintliga värdeerbjudande kan de ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag. Detta med hjälp av Smart Passage som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm och Opna som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort och Bank-ID verifiering. 

– Vi ser ett stort värde av att kunna erbjuda Amidos lösning tillsammans med våra produkter och tjänster för fastighetsteknik, säger Sakarias Strand, Head of Cyber, MW Group.

– På Amido är vi specialiserade på det vi gör. Med vår spetsteknologi blir MW Groups värdeerbjudande en komplett lösning för kundens säkerhetsbehov. Tillsammans blir vi starka, säger Anton Thynell, Head of Sales, Amido.

Om MW Group

MW Group är en nordisk företagsgrupp som levererar teknik och tjänster för Nordens samhällskritiska infrastruktur och totalförsvar. MW Group har operation i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela

Amidos vd handlar i aktien

Amido vd Johnny Berlic har under året köpt aktier för över 360.000 kronor men nu har även ett par försäljningar registrerats för drygt 6.000 kronor.

Läs mer»
Okategoriserad
Gästskribent

Sectech

Äntligen kan vi mötas IRL! Vi har tagit tillfället i akt att ha två montrar på Sectech, så kom förbi och prata lite med vinnarna

Läs mer»
Okategoriserad
Johanna Maijgren

NOX är nu integrerat i Alliera

Passersystemet NOX har nu integrerats i Alliera och är fritt tillgängligt att användas hos Amidos och våra partners kunder från och med kommande Allierarelease. NOX

Läs mer»