Amido tecknar återförsäljaravtal med MW Group

Amido och MW Group har tecknat ett återförsäljaravtal. MW Group kommer att inkludera Amidos produkter i sitt värdeerbjudande för sina kunder.

Med Amidos produkter får MW Group en kraftfull plattform för att erbjuda sina kunder inom fastighet och samhällskritisk infrastruktur full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.

Kombinerat med MW Groups befintliga värdeerbjudande kan de ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag. Detta med hjälp av Smart Passage som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm och Opna som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort och Bank-ID verifiering. 

– Vi ser ett stort värde av att kunna erbjuda Amidos lösning tillsammans med våra produkter och tjänster för fastighetsteknik, säger Sakarias Strand, Head of Cyber, MW Group.

– På Amido är vi specialiserade på det vi gör. Med vår spetsteknologi blir MW Groups värdeerbjudande en komplett lösning för kundens säkerhetsbehov. Tillsammans blir vi starka, säger Anton Thynell, Head of Sales, Amido.

Om MW Group

MW Group är en nordisk företagsgrupp som levererar teknik och tjänster för Nordens samhällskritiska infrastruktur och totalförsvar. MW Group har operation i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
Artiklar
Andreas Selstam

Äg din data

Äg din data ”En otroligt viktig fråga när man upphandlar ett system eller väljer en leverantör och dess system är att ta reda på vem

Läs mer»