prenad-amido-avtal

Amido tecknar återförsäljaravtal med Prenad

Amido och Bravida Prenad AB har tecknat ett återförsäljaravtal. Avtalet innebär att Prenad kommer inkludera Amidos produkter i sin produktportfölj, för att stärka sin leverans inom fastighet och säkerhet.

Prenad får med Amidos produkter en kraftfull plattform, där de nu kan erbjuda sina kunder inom kritisk infrastruktur, fastighetsförvaltare, offentlig sektor, m.fl. full service på administration av digitala nycklar och driftövervakning, oavsett vilken plattform för passersystem kunderna har.

Prenads befintliga värdeerbjudande ökar nu dessutom, då de kan ge sina kunder en smidigare och tryggare vardag, med hjälp av Smart passage, som på ett säkert sätt möjliggör tillfällig access för SOS Alarm. Lägg där till Opna, en ny tjänst som adderar ytterligare lager av säkerhet genom att kombinera fysiskt kort med verifiering via Bank-ID.

– Amidos tjänster stärker vår produktportfölj inom fastighet och säkerhet. Genom detta samarbete kan vi hjälpa våra kunder med hantering av behörigheter och bli mer oberoende, säger Lars-Conny Henningsson på Prenad Bravida


– Vår tjänst Alliera gör att Prenads totala produktportfölj ytterligare förstärks inom Fastighetsautomation och säkerhet. Genom detta samarbete kan Prenad Bravida ta ett större helhetsgrepp om kunden och verkligen vara en helhets leverantör, säger Johan af Kleen på Amido.

Om Prenad
Prenad började som ett elteknikföretag i Malmö 1975. 2020 har Prenad ca 750 anställda på 14 orter i Skåne, Halmstad och Karlstad. Omsättningen 2020 var rekordhög, 1,2 miljarder kronor. Oavsett hur mycket Prenad har vuxit har den lokala förankringen alltid varit viktig för företaget. Med kontor över hela Skåne, i Halmstad finns lokalkännedom och förutsättningar för nära och långsiktiga relationer mellan Prenads personal och kunderna.

Det är naturligtvis idealet för båda parter. Särskilt när det gäller de viktigaste basfunktionerna i en fastighet, oavsett storlek – el, VS och säkerhet/data/tele. Planering, projektering och installation är bara en del av Prenads styrka. Service och underhåll garanterar en långsiktig hållbarhet. Prenad lägger upp servicestrategier både för egna och befintliga installationer. Lokalkännedom och goda kundrelationer gör dem extra trygga för beställaren.

2003 fick Prenad en ännu starkare ryggrad. Då blev företaget dotterbolag till Bravida, Nordens största totalleverantör inom installation och service för fastigheter. Det ger extraresurser på alla de områden Prenad arbetar inom i dag. Dessutom tillför det ytterligare specialistkompetens för stora och avancerade projekt. Genom Bravida kan Prenad också erbjuda totallösningar för ventilation och all teknik inom luftbehandling, luftkonditionering och klimatreglering.

Prenads regionkontor i södra Sverige finns i Helsingborg, Malmö, Ängelholm och Landskrona.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Amido AB
Anton Thynell, Head Of Sales
anton.thynell@amido.se
www.amido.se

Om Amido
Marknadens ledande plattform för passersystem.
Få ett helikopterperspektiv över av vilka som har tillträde till dina fastigheter.
I över ett decennium har vi hjälpt våra kunder att ta kontroll över sina accesspunkter och skapa mervärde. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon, genom vår plattform, access till byggnader vid larm.

För mer information:

Anton Thynell, Head of Sales Amido AB 

Dela

Senaste inläggen

pr-amido-forsaljningschef
Pressreleaser
Johnny Berlic

Amido förstärker med säljchef

Amido har rekryterat Christian Johansson som ny säljchef. Amido investerar 2023 i försäljning, där Christian Johansson börjar den första mars som säljchef. Christian kommer senast

Läs mer»