Sandvikenhus använder ny Vitec integration

Nyhetsbild
För mer information
Johnny Berlic
,
VD
på Amido
031 - 719 20 70
johnny.berlic@amido.se
amido.se
Dokument och länkar

Om Vitec

Vitec är det ledande programvarubolaget inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vår tillväxt sker genom förvärv av välskötta programvarubolag.

Få de senaste nyheterna
Genom att prenumerera godkänner du våra Sekretesspolicy.
Klart!
Något gick fel, vänligen dubbelkolla din mejladress.
Dela

Amido har utvecklat en integration till fastighetsdatasystemet Vitec som nu körts igång tillsammans med Sandvikenhus.

Integrationen automatiserar flera arbetsmoment som:

  • Hyresgästers namn och telefonnummer uppdateras automatiskt i porttelefonen baserat på när kontraktet anger de ska flytta in.
  • När avtal för förråd och garageplatser registreras i Vitec får hyresgästen automatiskt access till dessa.
  • Kundtjänst arbetar i Vitec och kan ge hyresgäster nya taggar som automatiskt hamnar i passersystemen med rätt behörigheter.

Med driftsättningen av Vitec-integrationen är nu Sandvikenhus i full drift i Alliera där bland annat entreprenörer och personal hanteras.

– Vårt mål är att hela tiden förenkla och automatisera för våra kunder och med integrationer till fastighetsdatasystem, tagg som tjänst, öppna appar, så närmar vi oss inte bara visionen om det administrationsfria passersystemet utan även att passersystemen börjar generera intäkter, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB.

Vitec-integrationen ingår för Amidos Alliera kunder i deras befintliga månadspremie och medför således inte extra kostnader för kunden utöver konfigurationen.

Relaterade nyheter

Kanske hittar du något mer intressant här.

Se alla nyheter
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma 2024

Aktieägarna i Amido AB (publ), org.n.r 556751-8708, kallas härmed till årsstämma 2024-04-10 kl. 15:30-16:30 på Amidos kontor, Fabriksgatan 7, Göteborg.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido publicerar årsredovisning digitalt på webbplatsen

Amido har idag publicerat årsredovisning för 2023 på bolagets webbplats, den finns nu tillgänglig för nedladdning på www.amido.se/investor-relations.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido lanserar ny supportportal: ”Snabbare och enklare hjälp för kunderna”

Amido har lanserat en ny supportportal som ett led i bolagets kontinuerliga arbete med att förbättra tillgänglighet och kundservice. I den nya supportportalen kan kunder hitta svar på vanliga frågor, läsa artiklar om produktfunktioner och uppdateringar samt skicka in och följa upp på supportärenden.
Läs mer
Nyhetsbild
Pressmeddelande

Amido i nytt avtal med Lundbergs Fastigheter om Smart Passage

Amido har ingått avtal med Lundbergs Fastigheter gällande Smart Passage, det digitala system som automatiskt ger ambulans och Räddningstjänsten tillfällig behörighet till en fastighet vid utryckning. Partnerskapet innebär ökad trygghet och säkerhet för Lundbergs samtliga bostadshyresgäster.
Läs mer
Se alla nyheter