Amido AB (publ): Amido vann årets BA Tech Awards!

”Det är inte alltid lätt att påvisa en tydlig och konkret nytta när det skapas produkter med samhället som slutkund. De digitala verktygen kan i sina bästa stunder överbrygga fysiska hinder. Med stor övertygelse lyckas man i sin pitch demonstrera, inte bara en idé, utan även en lyckosamt implementerad produkt med den sårbara individen i fokus.”

-Magnus Svantegård, juryordförande. Stronghold Invest. 

Då gick Amido AB segrande ur finalen som det mest innovativa PropTech bolag. Hela bolaget som satt och såg på livesändningen höll nog med Johnny när han sprang upp på scenen och ropade:  -Vad glad jag blir!!!

– Det blir champagne!, fortsatte han efter en stund och det har det faktiskt blivit det en mängd gånger i år.

Amido har verkligen gått framåt. Vi har signat avtal efter avtal. Antal nycklar som vi har i vårt ekosystem ökar ständigt. Förfrågningarna på Smart passage kommer säkert inte minska efter den här segern. 

För mer information:

Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se

Dela

Amido förstärker med CFO

Amido har rekryterat Vesna Ay som interim CFO Amido växer snabbt och stärker nu ledningsgruppen för att möta fortsatt hög tillväxt samt förbättra lönsamheten. Vesna

Läs mer»
Pressreleaser
Johanna Maijgren

Amido och Avy tecknar samarbetsavtal

Amido AB (publ): Amido och Avy tecknar samarbetsavtal Amido har tecknat ett samarbetsavtal med den digitala boendeapp- och plattformsleverantören Avy där Amidos bokningslogik används och

Läs mer»