Amido AB (publ): Amido vann årets BA Tech Awards!

”Det är inte alltid lätt att påvisa en tydlig och konkret nytta när det skapas produkter med samhället som slutkund. De digitala verktygen kan i sina bästa stunder överbrygga fysiska hinder. Med stor övertygelse lyckas man i sin pitch demonstrera, inte bara en idé, utan även en lyckosamt implementerad produkt med den sårbara individen i fokus.”

-Magnus Svantegård, juryordförande. Stronghold Invest. 

Då gick Amido AB segrande ur finalen som det mest innovativa PropTech bolag. Hela bolaget som satt och såg på livesändningen höll nog med Johnny när han sprang upp på scenen och ropade:  -Vad glad jag blir!!!

– Det blir champagne!, fortsatte han efter en stund och det har det faktiskt blivit det en mängd gånger i år.

Amido har verkligen gått framåt. Vi har signat avtal efter avtal. Antal nycklar som vi har i vårt ekosystem ökar ständigt. Förfrågningarna på Smart passage kommer säkert inte minska efter den här segern. 

För mer information:
Johnny Berlic, vd Amido AB (publ)
T: 031 719 20 70
E: johnny.berlic@amido.se
W: www.amido.se
Dela
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Amido bokslutskommuniké 2019

Amido bokslutskommuniké 2019 Några rekord som vi slog 2019 – Omsättningsrekord på 18,5 MSEK med en årstillväxt på 34% – 683 089 digitala nycklar med

Läs mer»
Artiklar
Andreas Selstam

Äg din data

Äg din data ”En otroligt viktig fråga när man upphandlar ett system eller väljer en leverantör och dess system är att ta reda på vem

Läs mer»